Şimdi benim sorunları bilen bilir
Kaynana taraftan
Ben bayadır mesafeliyim 3 ay oldu ki
Kolay kolay gitmiyorum geçen gün eltime bebek gormege gidince banada gel dedi
Oturmaga ancak gitmiyorum
Ve geçen gün ima ediyor bana gelmek istiyor ancak çekiniyor gorumcemin kızları için dağıtıyorlar diye
Ha bire beklenti içinde gideyim veya onu çağırayım
Ve ben vicdanlı bir insanım düşmanım bile bana kötülük etse onun başına bişey gelse üzüle bilecek yapıya sahibim
Hani kaynanamlarin zararı var faydası yok böyle olması çok üzücü ben böyle olsun istemiyorum
Bizim eve karismasinlar kalp kurmasınlar gider gelirim onları çağırırım ancak yüz verince tepemize çıkıyorlar
Eskiden çok çağırdım yedirdim icirdim 3 sene temizliğini her hafta pazartesi yaptım yeri geldi eltimle yaptık halılara kadar her hafta kaldırıp çırpiyorduk
Yorulmasin diye ancak üç kuruşluk kıymetim yok yanlarında
Yani demem oki böyle mesafeli olmam iyimi sizce yani geç gün eşimle gittim oturmaga
Kayın babam benimle konuşmuyor diğer odadan yanımıza gelmedi mutfakta oturdu
Sebebi ise kesenin ayrılması eşimin eve para vermemesi benim suçummuş diye
Durumları da baya iyi allah daha çok versin de geçen kaynanam kızıma iki badi almış içimden giydirmek gelmedi şimdi iki badi ihtiyacm olduğunda alsaydın şimdi değil tabi yüzüne demedim aldım ileri mahallede iki kız çocuğu vardı onlara hediye etdim durumları yoktu Allah var gerçekten inada yapmadım çok üzdükleri kırdıkları için yaptım yani o vadiyi almak için çok geç kaldı o yüzden onu zamanında yokken alacaktı şimdi değil..