Yorumları okudum da eşleri el kaldırmayan kadınlara sevinmişsiniz hep aslında olması gereken o ama ona bile sevinir hale geldik kadınlar olarak bizi ne hale getirdiler :/ şiddet el kaldırıp kaldırmamakla bitmiyor bunu sözlü olanı vs psikolojik olanı var (ki eşinin yaptığı ne yazık ki psikolojik şiddet vurup kırarak senin kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor) Biz eşimle 13 senedir beraberiz toplamda 7 senedir beraber oturuyoruz 1.5 senelik evliyiz sadece bana bir kere sevgiliyken vurdu anlayıp dinlemeden gözü dönmüştü çünkü ( vurduktan sadece 2 dk sonra sakinlesince ne aglamalar ne yalvarmalar ayklarima kapanmalar )bende ona sakinlesince bana bırak vurmayı o elin bir daha havaya bile kalkrsa ne yüzümü görebilirsin ne sesimi duyabilirsin sana .... diye birinin yaşadığını bile unuttururum dedim o gün bugün çok ciddi kavga etmezsek sesi bile yukselmez
Önceden öyleydi kendine zarar verirdi her kavgada . Bende allahın yarattığı bedene zarar verme dedim ,sonra eve zarar vermeye başladı bende eve zarar verme dedim eşya kolay alınmıyor . Zarar verecek birşey bulamayınca bana zarar veriyor . El kol hareketleri yapmaya çalışıyor ama vuramıyor. 1 kere zarar verdi el kaldirdi tokat . Ve ben ondan soğudum o günden beri . .
1,486,583 soru
24,303,011 cevap
344,162 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın