Resimli bir şekilde atarsanız daha iyi olur .
Cookkkk merak ettim .
Yapmadı ki bacım ne resmi
Sadece bir yere yemek yemeye gitmiştik Orada yüzü çıkardı Benimle evlenir misin dedi bu kadar
Ne resmi anam çok yaptı da sankikonuşmadan iki gün içinde nişan yaptık
aslnda yapmadi aama ufak bi supriz yapmsti genee askerde iken bi tisort yaptrmisti benimle evlenirmisin snra tarihlerimz isimlerimiz seni svyrm vs birsuru sey yazyodu tsortte onunla yapmisti ufak capta ama bn ***** gbi naptimmmm yeni evliyken bikere kavga etmistikk asiri ofkelenmstim bana aldigi butun hatiralari parcalayip attimstm o tisortte dahill :( snra kopek gbi pisman oldm ztn
Yapmadı öküz
Evlilik teklifi etti mi diye bi soraydın önce bacım
Görücü usulü ydu bizimkisi büyük nişanda evlilik teklifi edebildi
Yapmadı ama sevgiliyken her telefon konuşmamızda diyordu gel evlenelim gel kaçalım vs. En sonunda bugün buluşmaya onun şehrine gitmiştim bi baktım kaçıyoruz
Yapmadi bacim yapmadi
Bizimkinde böyle oldu ismail şahinin benimle evlenirmisin şiiri ile ypmıştı
Bizim ki görücü usulü oldu nişan alışverişinde bı pastanede tatlı yemeye gitmiştik yengem eşimle bana siz yukarı çıkın dedi biz ikimiz yukarı çıktık ve foto da olduğu gibi evlenme teklifi aldım utandigimdan ik büklüm olmuşum baksana
Şimdi hakkını yemeyim benim öküz de babamlardan kaçıp içeri girdi yanıma diz çöküp avradım ol dedi bu da başka bi bakış açısı bizde evlilik teklifi böyle olur
Vallahi niyetimiz ciddi olduğu için öyle bir şey olmadı özel.ama cogukez hep derdi bende ne kadar ayusun insan biraz romantik şeyler yapar derdim hep öyle böyle derken zaten evlendik
1,493,291 soru
24,399,154 cevap
349,975 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın