VID_20200630_075826.mp4 (5,4 MB) Kizim 13 subat oğlum 12 subat doğumlu aralarında tam 1 yıl var ve hamile kaldigimda herkes çok zorlanacaksin nasıl yapacaksın falan filan dediler gözümü çok korkuttular. Sadece 1 ay zorlandim kizim oğluma alışınca düzenimi ikisine göre kurdum. Simdi kizim benden gördüğü şeyleri kardesine uyguluyor. Besigi sallayıp dandini diyor. Aglayinca emzigini koyuyor. Kusunca abooooo diyip agzini siliyor. Paketten islak mendil çıkartıp kardeşinin poposunu siliyor. Ikinci veya 3. Bebege erken hamile kalanlar simdi üzülüyor nasıl yapacam diye ama sizde böyle görüntülerle karşılaşınca iyi ki erken hamile kalmışım diceksiniz
Ben erken hamile kalmamak için elimden geleni yapıyorum herkesin yapısı farklı ben yapamazdım heralde oğlum 18 aylık 4 5 yaşına kadar düşünmüyorum
Valla her cocuk İcin gecerli degil bence elimin oglu cok yaramaz sureklı bebege karıssıyor bagırıp cagırıyo hastaneye falan gıdince ikisine bakamıyor oglunu ya bana yada eltime bırakıyor bazıları ıcın kolay uyum meselesı
Masallah cocuklarına
Masallah masallahiçimi o kadar rahatlattınki anlatamam. Bende hamile kalmaktan korkuyordum ama sen oyle deyince icime su serpildi sankidogumdanda korkuyorum o ayri bi konu
1,439,043 soru
23,659,090 cevap
308,882 kullanıcı