0 oy
1,248 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Günaydın kızlar :) 

Sizce aşk evliliği mi yoksa mantık evliliği mi uygun olan? 

Siz ne evliliği yaptınız? 

31 Cevaplar

0 oy
(233 puan) tarafından
İkisi de değil ben hep evlilik aşkı istedim o da çok şükür oldu. Tanıştık 6 ay içinde evlendik ne gezdik ne vakit gecirebildik ne birbirimizi taniyabildik şimdi çok şükür ikimizde birbirimizi çok sevdik yavrularimizla mutlu mesut yaşar gideriz  inşallah 
-Reklam-
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Mantık ve iyiki de ole olmus 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Mantik tabiki de sevgi sonradan da olur.Ask karin doyurmuyor maalesed eve ekmek gelmeyince birbirinizi kemirmeyeceksiniz sonucta.Aşık olup evlenmektense mantikla dusunup benim hep yanimda olur mu,bundan bana es,cocuguma baba olur mu,siddet,aldatma,hakaret ya da bir gun bi yerde olu bulunur muyum diye dusunmek daha saglikli.
tarafından
Düşüncelerimi yazmişsin çok haklisin + aşik oldum hadi evleneyim demek bana çok saçma geliyor sonuçta adam sana ilerde ne verecek oda önemli
0 oy
(648 puan) tarafından
HEM ASK HEM MANTİK :)))
0 oy
(11,073 puan) tarafından
Ne evliliği yaptığımı inan bilmiyorum düşünüyorum bi cevap bulamıyorum 
0 oy
(50,876 puan) tarafından
aşk evliliği canim mantik mantık evliliği bana göre değil zaten sevdiginde mantigina yatiyosa evleniyosun☺️
0 oy
(12,153 puan) tarafından
Hem aşk hem mantık bence. Sonuçta sevmedigin bi adamla evlenemezsin ama mqntiklida olmak lazim. Ben ikisinede baktim
0 oy
(7,096 puan) tarafından

Ben ask evliligi yaptim kesinlikle de ask evliligi ne o oyle mantik evliligi sevmedgn bir adama nasil bir evin icinde olur ki ben yapamazdm valla :ermm:

0 oy
(1,403 puan) tarafından

Tabi ki AŞK evliliği aşık olmadığım adamı koynuma alamam :) bende aşk evliliği yaptım hemde ne aşk çok şükür bin şükür onu verene <3

0 oy
(2,070 puan) tarafından
Ask evliliği yaptıkta ne oldu? Sonu hüsran.. 
0 oy
tarafından
Kesinlikle mantık  sevgi zamanla oluyor bende mantık evliligi yaptim eşimi görünce aşik oldum çok mutluyum kocamıda çok seviyorum. Aşk fasa fiso o Allahın emri  bazen sadece Aşk karin doyurmuyor malesef.... 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,656 göst.
18 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 384 göst.
+1 oy
37 cevap 481 göst.
0 oy
19 cevap 915 göst.

404,998 soru

12,131,970 cevap