0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (369 puan) tarafından
Yeni ise gireceği için çıkacak biraz dinlenecek..işi çok yoğundu yoruluyordu ama erken çıktığında da geziyordu..bizi hiçbiryere götürmedi bebeğim 3 aylık aile fotoğrafımız bile yok..sabah artık biraz bizi de gezdir dedim bisürü insana sözüm var sıra sana gelir mi bilmiyorum dedi..baya zoruma gitti benim de kaç eydir evde tikiliyim..kimsenin olmadığı bi yere gitsek yarim saat hava alsam yeter ama onu bile çok görüyor..bunu niye anlattın derseniz de bilmiyorum içimi dökmek istedim

8 Cevaplar

0 oy
(3,738 puan) tarafından
Demekki sen ve bebeğin herseyden sonra geliyorsunuz ister istemez zoruna gider insanın 5 dakka dahi olsa hava almaya ihtiyacı var seninde bundan sonra önceliğin kendin ve bebeğin sonrasi eşin olsun bir şey mi istedi senden ilk başta kendinle ilgilen 
(369 puan) tarafından
Aynen canım ben böyle simarttim onu zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sira sana gelmez ne demek ya  oyle dese kocam daha onla cikmam tek cikarm al bebek arabni cik
(369 puan) tarafından
Bebek arabası da yok ki..taşıdığımız yerden alalim yük olmasın dedik..
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Kocana bir ders vermen lazim, her zaman ikk sirada insanin eşi  olur. Ne bicim konusma o oyle. 
(369 puan) tarafından
Surat bile yapamadım bugüne kadar aman yoruluyo aman stresli diye diye tepeme cikardim
(6,974 puan) tarafından
Tavrininbelli et canim bence, kırıldığını anlasin
(369 puan) tarafından
Evet yapcam
0 oy
tarafından
Söyle bi zahmet bebeğinin ve karınım diğer bi sürü insandan farkı olsun öncelik bizim olsun söyle 
(369 puan) tarafından
Aynen gelince konuş cam karar verdim
0 oy
tarafından
Bir sürü insandan daha önemlisin ama bunu söyleseydin ona
(369 puan) tarafından
Öyle zoruma gitti ki kaldım öyle.. gelince konuş cam inşallah
(1,850 puan) tarafından
Nptnz cnm belli oldumu yeriniz
(369 puan) tarafından
Hâlâ olmadi canım..
(1,850 puan) tarafından
Çok geçikti eşin niye ayrılıyo belli olmadan
0 oy
tarafından
Ne demek sıra sana gelirse sen eşisin hayat arkaşısın seni sıraya koyması bile çirkin bir davranış madem öyle yapıyor sende çık gez kendi gezdirmiyosa sen git hiçte takma 
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Biraz dinlenecek ne demek allahaskina yorulucak tabi bu devirde böyle.luks mu olur arkadaşlarıyla gezip takilmanin anlami dinlenme oldu yani 
0 oy
(909 puan) tarafından
Suç sende sen simartmissin  şimdiden höt demezsen gelecekte çok üzer seni önceliği sen olmalısın  onun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 358 göst.
0 oy
12 cevap 881 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 465 göst.
16 Haziran 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Ytksitem (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 735 göst.
10 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu

413,871 soru

12,457,780 cevap

46,558 kullanıcı

Kategoriler

...