0 oy
1,297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Az once esim geldi kendimi odaya kilitlemiştim ama 2 yasindaki kızım  babasını görmek için kapıyı açmaya çalıştı bende açtım  sonra gittim hesap sormaya bana dedi sen hak ettin geçen gunku  hesabı benim yaptığımı soyledin  bende sana inat yaptım dedi bende kızdım dedim yarın savcılığa gidip  bosanicaz dedim sonra küfür ettim hakaret  ettim  beddua ettim  ben dedim ya benden boşanırsın yarın  ya da ben seni herkese rezil edecem dedim ya da seni cinnet geçirip öldürecem dedim  bana dedi  beni öldür  daha iyi geçen hafta sonu  esimle yemek yerken  bi adamın  karısını aldattığını söyledim bana dedi merak etme sende aldatiliyorsun demişti  az önce  tartisirken aklima bu geldi ben dedim sen bana bunu demiştin hatırladın mı  ama sonra şakaya vumustun esime o kdr bağırıp çağırıyorum nasihat ediyorum yanlış yolda olduğunu anlatıyorum  bosanacam diyorum küfür hakaret sesini çıkarmıyor niye böyle davranıyor sadece dediği şey sen hak ettin  bilerek yaptım diyor ben diyorum sen pedofelisin narsistsin capkinsin  sapiksin çocuklarıma da dokunmayacaksın diyorum  hiç bi şey demiyor cvp vermiyor dinliyor ama susuyor tepkisiz kalıyor  sinirlerim  daha cok bozuluyor  en azından değilim desin  ne  bilim sizce söylediklerini kabulleniyor mu oyle olduğu icin

12 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Ne biçim aıle ne biçim konusma seklı bunlar yuz goz olmayın bu kadar arada saygı perdesi kalkmasın ya oluyorsa oluyordur olmuyorsa olmuyordur cocuk gibi şeylere gerek yok ki
tarafından
Nedense hıc bosanacagına inanamadım canım hakkınızda hayırlısı
tarafından
Eğer benimle yarın gelirse bosanacam  bu evde kalıcam ztn  kendisi de evin masraflarını çocuğun masraflarını karşılayacak mecbur  başka kadınlarla konuşmasını biliyorsa  kızına da bakacak
(3,550 puan) tarafından
Daha neyi anlamaya çalışıyorsun sevmiyor işte seni. Seninle gelmesine de gerek yok ayrıca dava açmak için
Kendin git dilekçeni ver yani
tarafından
ben artık yorumsuzum
tarafından
Ben nerde oldugunu bilmiyorum  ki  gelmek zorunda
-Reklam-
0 oy
tarafından
E kabulleniyo cannim daha napsin alnına mi yazsin ben sapığım diye az buçuk imkanın varsa güçlü ol ayrıl o adi adamdan çocuklarını gururla büyüt 
tarafından
Ztn dedim ben bu evde kalicam sende git nerde kaliyorsan kal dedim  gerekirse uzaklaştırma alacam  gitmezse
0 oy
(937 puan) tarafından
Seni gözden çıkarmış adam bence ne deyip ne düşündüğünü önemsemiyor gibi 
tarafından
Anlamaya çalışıyorum  neden böyle yapıyor sevmiyorsa desin ben  seni sevmiyorum  istemiyorum dedim bu kdr   zor mu
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Eşin çok garip biri gerçekten hasta heralde
tarafından
Eğer hastaysa tedavisini de yaptiririm ama sorularıma cvp vermesi lazım yoksa ztn  yarın bosanacam  hem aldatıyor hemde sakin kalıyor
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Bence seni kaile bile almıyor sen istediğin kadar parala kendini susuyorsa karşında onca söze rağmen umursamıyor 
tarafından
Sanırım öyle yapmaya çalışıyor  tv izliyor ben konuşurken yüzüme bakıyo ama cvp vermiyor bu kdr sakin kalması boyle bi konuda sinirimi bozuyor
0 oy
(7,218 puan) tarafından
E adam sessiz kaldığına göre kabul ediyor demekki dediklerini 
tarafından
Yüzüme bakıyor hak etin diyor susuyor ama beni dinliyor da boşanacağım zmn  da görür o zmn süründürcem onu
(7,218 puan) tarafından
Süründür valla herşeyinide elinden al bakalım beş parasızken de  yapabiliyormu bunları
tarafından
Parayla  yapmıyor sadece sanal takılıyor kurgu gibi bi şey kendi fotosunu da koymuyor bugün eminim yanlışlıkla kendi hesabından yorum yapmış fake hesap kesinlikle kullanıyor fake hesaptan yorum yapmak isterken kendi şahsi hesabından yanlıs yorum yapmış  eminim buna
0 oy
tarafından

Evde sürekli dualar aç 

Bakara suresi
Ayetel Kürsi 
Felak
Nas sürelerini de sürekli evde iş yaparken oku 

İnanki dualar ile ancak düzelir , Allah'ım sen ıslah et Hidayet ver diye dua et.

Çok fazla cirkn kelimeler kullanmayın birbirinize.

Sana yardım edecek olan ALLAH VE EL AÇIP EDECEĞİN DUADİR . 

tarafından
Ben  konusuyorum o dinliyor   cvp vermiyor  yarın eve almadığım zmn  görür o
0 oy
tarafından
İmkan varsa boşan kurtul o sapıktan 
tarafından
Yarın boşanma işlemlerini halletmeye  gidicez tabi gelirse ztn ben bu evde kalıcam uzaklaştırma da alicam o sanal takilmaya devam  etsin artık  beni  ilgilendirmez
0 oy
tarafından
Bence nişanı istiyir sesini çıkarmadı gına göre
tarafından
Anlamadım cnm  neyi istiyor
tarafından
Yanlış yazmışım canım bosanmani
tarafından
ztn  bosanacam  artık dayanamıyorum   benim ona sadık olduğum kdr  bana sadık değil defolup gitsin yarın
0 oy
(890 puan) tarafından
Eger gercekten yazabilirim diyorsan ardına bakmadan bosan canimm
tarafından
Valla ben artık hiç kimseyi tanıyamıyorum  tv yi açıyorum her kanalda aldatma  onları izlerken aynısı benim başıma da  geldi bence bütün erkekler aynı aldatmayı seviyorlar zinayı seviyorlar
(890 puan) tarafından
Dogru diyorsun bacim sen yapsan adin o.rospu olurrrr
tarafından
Geçen gun bi erkeğe  şakasına  empati kursun diye aa şu erkeğe bak dedim tv de bana dedi sen oruspu musun öyle diyorsun dedi hayatta izin vermez ben bi erkeğe bakmama yakışıklı dememe izin vermez
(890 puan) tarafından
Peki kendisinin var mi canim boyle bi durumu
tarafından
Benim yanımda 5 senedir hic kimseye güzel demedi hatta çirkin dedi makyajla kendilerini güzel yapmaya çalışıyorlar  demişti benim daha güzel olduğumu söylerdi  benim yanımda kızlara bile bakmıyor ne oluyorsa ben  dışarda yanında yokken oluyordur
0 oy
(1,242 puan) tarafından
İletişim bitmiş gözden çıkarmış seni tepkisiz kaliyo olaylara 
(1,242 puan) tarafından
Niye sen düşünüyorsun peki o gözden çıkarmış sen mi düşüneceksin tek düsüncen çocukların ve gelecekleri olmali aklın hala onda ise gerekli gücü toplaya massin kendine gel o düşünsün kaybettiği ailesine saadetine yansın pişman olsun alsın başıni taşlara vursun boşanmak bir saat yuva kurmak ömür aliyo
tarafından
Cocuklarim beni  aglarken gormemesi icin derlerind başarılı olmaları için benim bu adamdan kurtulmam lazım çünkü onu gördükçe ağlıyorum  bana yaşattıkları zoruma gidiyor
(1,242 puan) tarafından
Sen aciz mısın niye ağlıyorsun
(1,242 puan) tarafından
Kes ağlamayı bırak adami cehenneme yolu var sen annesin silkelen kendine gel
tarafından
Ama beğendiği yorum yaptığı kadını  gorseydin hem çıplak hem de güzeldi  bana değilde ona bakması bende güzelim sadece gebelikten dolayı çirkinlerdim kilo aldım bakımsız kaldım hareket edemiyorum baktığı kızlar taş gibi ama onlar sanki çocuk mu doğurmuşlar  gebeler mı degiller
0 oy
(1,168 puan) tarafından
kusura  kalmada  evde  2 yasinda  bir cocuk var . buna gore haraket etsenize  davransaniza.  cocuk sizde  ancak bu sozleri goturecek.. yani istemiyosun git  bosan   bu kadar kendini sinirlendirmene  gerek varmi kendi canina  yazik
tarafından
Kavga ederken çocuğu başka odaya götürdüm oyuncakla oynasın diye sesimizi duymadı boşanacam ama bu yaptıklarını yanına bırakamam  beni ***** yerine koydu resmen

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 259 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 492 göst.
0 oy
8 cevap 547 göst.
30 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 572 göst.
16 Haziran 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Ytksitem (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,865 soru

24,538,177 cevap

360,365 kullanıcı

...