Kizlar kısaca anlatmak istiyorum.4 yıllık evliyim çok şükür bugüne kadar ceviz kabuğunu dolduracak çok fazla olayımız olmadı 3 gün önce benim bulaşık makinem geldi eşimle tartışmıştık bende makine tuaf geldi beğenmedim aynı oyuncak gibi dedim tabi demez olaydım kaynanam evde ne olursa olsun herşeyi kızına anlatıyor bugüne kadar zoruma gitmedi ama 3 gün önce kızı beni aradı ve bana alttan alttan laflar sokuyor yok.iste kardeşim gitti.2 milyarlık makine aldı zavallim ucuzunu alsaymış demek daha iyiymiş dedi bende sinirlendim kaynanama dedim ki niye söylüyorsun benim sorunumu söyleme oda bana dedi nolmus o.senin ablan değil mi dedi bende dedim ablam olmasın 7 kat yabancı olsun niye söylüyorsun dedim bunun gibi bi takım şeyler işler baya bi karıştı kaynanam ortaya laf attı yok ben demisim ki siz terbiyesizsiniz kızında sende valla ha öyle demedim sadece yaptığın ayıp.dedim olayların üzerine kayinpederim geldi dedi ne oluyor bende ağlıyordum o sırada süs dediler anlatma anlattım döndü dedi ki karısına sen varya sen aldı tabağı fırlattı kaynım ve eşim araya girdi beni kovdular al çocuğunu evine çık dediler kaynanam ordan bana beddua etti allah seni o hamilelikten hiç kurtarmasın diye yüzün hiç gülmesin dedi. Bende çok sinirlendim.aldim.cocugu çıktım 3 gündür ne yüzünü görüyorum ne sesini duyuyorum eşimle.aramida açtı araya başka laflar kattı demiş ben gittim neslihanla konuşuyordu suratı düşmüştü falan seslendim cvp vermedi demiş döndüm kaynanama ne zaman dedim dedi ben seslendim sen duymadın dedi bende dedim.56 yaşındasın yalan konuşuyorsun dedim benim laflarını degisigini anlatıyor buda benim zoruma gidiyor her neyse eşim beni zorluyor aşağıya in annemle konuş diyor ben biliyorum sen haklısın haksız olsan beynini dağıtmıştım hasta ne dediğini bilmiyo diyo ama benim hiç gidesim yüzünü göresin yok birden nefret ettim 7 aylık.hamileyim ve 2 yaşında oglum var siz söyleyin ben ne yapayım bugün kandil evet ama beddua ları geliyo aklıma bide gitsem bile ne diycem ben zaten sinirliyim iyice kötü olur diye korkuyorum arada eşim var
Bence cnm büyüklük erdemliktir allah kullarina yaptığı o kadar şeyden alinmaz ve affederken biz kimiz ki Rabbimiz in bile kabul etmediği şeyi yapacağız bnde bazı şeyler duyuyorum ama kulak arkası yapıyorum ve Allah'tan huzurumu veriyor çok şükür bnce affetmek yüceliktir rabbimdendir iki günlük dünya ne onun duasıyla ne beduasiyla bnce büyüdük göster esin ve çocukların hatrina ver burda sana barışma vs diyen olacaktır ama içinde olan sensin senin basın agriyacak allaha havale et affet kardeşim affetmeyi belki rabbin de seni affetsin
Ben olsam gidemem bana beddua etse biri. Tövbe edip özür dileyesiye kadar görüşmem. Kalkı ki ben gidip özür de dilemem.
Içindeki kin nefret sana zarar verir evet o yaşta kadının yaptıkları doğru değil bi olgunluk bekliyor insan ama onda olgunluk yoksa sen adım atabilirsin içinden gelmez haliyle ama boşver hamilesin eşini dinle derim tabi ki her zaman öncekinden daha mesafeli olmanı oneririm
Sen git kandilles ama eskisi gibi yüz göz olma hiç biseyni anlatma zaten. Kaynanalsr lafı çok çevirir oğulları kötü bilmesin diye. Bizi kötü ederler. Sen git ama sıkı olma benden sana demesi. İykikten maraz doğar. Eşin sana sen haksız olsan beynini mi dağıtırım dedi??
Canim öncelikle sakin ol, benimde annem geline birsey diyemedigi zaman hani siz daha yasitsiniz sen sor söyle der belki oda oyle düşünüp söylemiştir. Bende görümcelerin abi ve yengelere karışmasından yana değilim, ama olur nazin gecer sorar soylersin ama fitne fesatlik içinse benden uzak Allah'a yakin olsunlar. Beddua etmek iyi degil, döner dolaşır edeni bulur sen Allah'a sığın Allah'a dayan o ne guzel vekildir. Eşin bu duruma uzuluyordur, hem annesi, hem karısı aranizi yumuşatmaya çalışıyor. Arada en cok uzulen eşin bunu unutma. Sana bi abla tavsiyesi esinin yaninda hic ailesinden bahsetme, eşin söyler ise annem şöyle ablam şöyle diye bilmiyorum de. Istedikleri kadar esinin yaninda seni kotulesinler, eşin düşünür bu karım bir gune bir gun annem ailemden bahsetmiyor demek dogru olan eşimdir diye düşünür. Yerinde olsam bu mubarek kandil günü eşin teklif ederse beraber inin küs kalmayın ama okadar da gidip gelme. Her gün mu aşağı ineceksin iki gunde bir in. 2 gunde bir iniyosan haftada bir in. Kalp kirma boş ver kiran utansin. Eşinin güzel hatri için git bence.
Aman be erkekler hep kendi egolarini düşünüyor sanki bi tek onlarin anası babası varya ! Bizim yok biz insan değiliz. . Valla hiç gitmem haksızlığa susamam 2 haftadır gitmiyorum umrumda da değil .. kendi yaptığını söylemiyor benim yaptığımı söylüyor millete bende gitmiyorum ne kadar iyi olsak laf söyleme kolaylığı görüyorlar yok ya .. hem huzur kacirsinlar hemde pofpoflayalim. . Senin yalnisinda kardeşim eşin almış etmiş boşver ne soyluyon ki kaynana beğendim kocamdan Allah razı olsun de . Ne soyluyon ki ona begenmedgini bak bin kere iyi ol bir hatani sorgularlar bu hep böyledir evinde ne dersen de dost var düşman var hayat böyle
Ah canim cekilir gibi degil anlattiklarin.tabi ki ozur dilemeyeceksin.senin ozur dileyecek bir durumun yok.hepsi birden ustune gelmis hem de beddua etmis.eger kabullenip ozur dilemeye gidersen alistirmis olursun onlari.birdaha daha beteriyle karsilasirsin.güclu dur.esin de 2.evliligini bile beceremiyor hala anne de anne.ve ailecek hepsi yalanci kocan da annesi de kimbilir ne yalanlar donuyor esine neler anlatiyorlar.sen de anlat.abartarak anlat.agla zirla senin de silahin bu olmali.
yani kandil olunca işler değişiyor insan diyecek bisey bulamiyor. sonuna kadar haklisin kusmen iyi olmus hayrına olmus oiyr dusundum okurken ama bilemedim ben olsam gitmezdim ssnirim.
Gerçekten çok sinir bozucu bi durum yaşamışsın kaynananın bunu görümcene demesi zaten suçç hele görüöceninn seni öyle iğnelemesi daha buyük ayıp bndede var böyle lom sözlü ne dediğini bilmeyen patavatsızlığı boş konuşmayı dobra sanan kaynana bnde küsüm şuan üç gündür bnde inmiyoeum yanına akşam orda yiyoduk eşim istemedi yemeyi evimizde yiyoz . Seni çok iyi anlıyorum yanına inip hiç bişey olmamış gbi davranamazsın ama taviz verme insende konuşma bnce
Git ama muhattap olma giderkende arada oğlun olmassa suratıns bile bakmazdım o beddualarından dolayı de haklı olduğumu bildiğin halde üste çıkmak için uğraştın durdun de sonra çık yukarı birdahakinede eşinle git eşinle gel evine fazla yüzüne gülme hep bir mesafe olsun aranızda bu çizgiyi korumaya çalış fazla samimiyet hiç bir zaman iyi değildir cnm....
Kaynanan ne ağır beddua etmiş öyle. Şok oldum resmen.hele eşinin haksız olsan beynini patlatırdım demesi!... sana şöyle bir tavsiye verebilirim canım, madem eşin tutturmuş aşağı in diye. Bi ara in ama eskisi gibi samimi olmazsın artık. Maksat eşinle aranız açılmasın .büyüklük sende kalsın canım .Boşver. cahil insanlarla mücadele edemezsin. Olan yine sana olur
Eşimin beni bosayacagini biliyim gitmem kovulmusum bi Özür dilemeden gitmezdim kovuldugum yere hadi bedduayida geçtim kovulmak ne demek bide yuzsuz gibi inecem kaynanam la kavga ettim sırf dediğim bi laf yüzünden oğluna ağlayarak beni cekistirdi die bir hafta ne evinde yemek yedim ne de konuştum gurbetteyim mecbur bi hafta kalmamiz gerekiyordu dönerken de nede vedalaştım sonra doğum yaptım aradı kızım gözün aydin flan dedi de öyle konuştum kocam da inadımi bilir o yzuden konuş demedi
Esin hakli olduguna o kadar eminse arkanda durmalı. Ben özür dilemeyi cok seven bi insan degilom haksiz olduğum konularda bile karsimdan bi adim beklerim hep. Bi de hakli olduğum bi konuysa kim olursa olsun özür dilemem. Barissam da eskisi gbi olamam. Kinci bi insan degilim icimde tutmam. Ama icime yerleseb biseyi de öyle kolay söküp atamam
1,488,654 soru
24,333,066 cevap
345,732 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın