Bugün yine doktor geldi .kalp ekosunun sonucunda kacak çıkmış. Aort damarında zaten 37mm genişleme var ,sinus tasikardisi var. Kanda kirli kan oranı fazla kan gazlarım hep yüksek..Dün ki tahlillerde öğrendik zatürre olmuşum yeni başlamış. Orta derece uyku apnesi var.varda varda yani .normalde salı günü taburcu olacaktim. Ama nasip olmadı yine.zaturre için antibiyotik tedavisine başlandı. Cuma günü konsey midir nedir toplanacak doktorlar durumumu degerlendiricekler.benim durumum iyi değil ve hee geçen gün yenisi ekleniyor.16 17 gündür sürünüyorum buralarda.bebegime hasretim.en agirida bu.dun gece yine basınçlı oksijen vermeye başladılar.benim artık gücüm kalmadı ruhen bedenen.dusunsenize çocuğunuz olsun die neler neler yaptınız sonra Allah nasip etti hamilelik 5 6 ayı güzel geçti umutsunuz sonra pat hemde doğum günunüzde hastanelik oluyosunuz .17 gün araştırma hastanesinde kaliyosunux. Takip tedavi vs vs. Sonra doğum başlıyor şehir dışında bi hastaneye yolluyorlar. Yüksek riskli doğumunuz. Aileniz sevdikleriniz kapıda yürekleri ağızlarında bekliypalr.ve durum acil die son kez ne eşinizi ne anne babanızı göremiyorsunuz. Ne kadar acı değil mi ? Sabır sabır diyorum. Kendimi bildim bileli hep sorun hep hastalık. :(