0 oy
1,604 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,336 puan) tarafından
Kızlar eltim napsa kaynnam yüzune gülüyo arkasndan konusyo.ama.onu gördüm u direk yumusuyo bn ufak bi hata yapsam trip atyo sinir oluyorm tawrimi nasıl koymaliyim

22 Cevaplar

+2 oy
(521 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

bı tanede bende var öle bize laf söyler yuzunu döker ortanca eltime bişey diyemez neden kocası kusuyormus ayar oluyorum bide öle diyince bak gece gece gene sinirlendim:)

-Reklam-
+1 oy
(16,819 puan) tarafından
Şuan ettim yok olunca bunun hakkında detaylı yorum yapabilirim belki 
+1 oy
tarafından
Aynı benimki nazi sana geçiyordur 
+1 oy
(30,442 puan) tarafından

Puyffff hic cekemem vallaha tin tin tin öyle kaynananin

Kimseyi takmiyor ben ugrsamam elti kaynana isleriyle 

6 tane elti sahibiyim mesafeliyim kafam.rahat 

+1 oy
tarafından
Eltim henuz yok bakalim olursa nasil olcak
0 oy
tarafından

Annneee sana noluyo ne trip yapiysn de :)

0 oy
(2,539 puan) tarafından
Ay  yok sağolsun hic birimizi sevmez yani o bakımdan hic ayrımcılık yapmıyor 
(925 puan) tarafından
Hahah cok guldum)))
0 oy
tarafından
Yüzün yumuşaktır o yüzden sana nazı geciyordur. Eltine geçmemiş nazı ki yapamıyor.sende teip atarsa konusma 
(1,336 puan) tarafından
Aynen cnm wlla bu. 1 buçuk aydır küstüm ztn yeni baristm oda kayinpederimin hatrina geldi hatrm.warsa baris.bu binada kusluk istemiyorum dedi ondan baristm
0 oy
(421 puan) tarafından
Benimki kardesinin kizi ona bise demez guzel guzel dile anlatir ama arkasindan dokturur bnada sayar sayar ama bn bise demedim bu konuda zatn eltim sehir disinda arada bi geliolar zatn
(1,336 puan) tarafından
Bnm eltimde kaynamin abisinin.kizi ayni.dedgn gbi yapyo yüzüne gulyo sonra ona buna kotlyo
(40 puan) tarafından
Canım benim eltide kaynanamın kardeşinin kızı nerelisin çok merak ettim :)
0 oy
tarafından
Evet ayrımcılık yapiyor. Iki eltiyiz suan. Kaynanamin whatsap profilinde ve telefon ekranında bile eltimin resmi var.ben bu kadarini diyeyim siz anlayın artık
(1,336 puan) tarafından
Oha seninki.bnden betermis ya hani eltim isini.gucunu yapsa etse hamarat olsa.hakli.dicem oda yk ewin büyük gelini.bnim iki cocgm.war o bnden büyük ama bi.yemek yapmasini.bilmez bı bulasik yikasa ay belim ay kolum der ama.byleliler daha sansli olyo
tarafından
Maalesef. Bazıları cok şanslı
0 oy
(18,672 puan) tarafından

sende uzak dur benceee 

ayrımcılık yapıyor ama umrumda değillll

0 oy
(2,063 puan) tarafından

Eltim  olmadgi için  cokk rahattim  ayy iyikide yokkkkk:D

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben nişanlıyken kaynanam eltimden şikayetçiydi evlendikten sonra eltimi yere göğe sığdıramaz oldu benim hakkımda da zerre iyi bi kelime duymadım ağzından
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Butun insanlar oyle canm kaynanam hic ayart etmez etse ne yazar ki banane bn bni sevenlerle ilgilenirim dusunmem bile
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Eltin veya kaynın kaynananı kırdıgı için öyle yapıyordur, birşey dediğinde surat yapıyorlarsa korkuyor demek, insan sevdiğine darılırmış derler yaa sana da nazı geçiyor demek
0 oy
tarafından
Seninkinin aynısı bende elti ağzına geleni sayar ondan kıymetlisi yok benim eşimle tartışsa brnim yüzüme bakmaz ilk zamanlar çok zoruma giderdi ***** gibi ağlardım bir de şimdi hiiiiic umursamıyorum eltimle çok kavga eder hemen küserler onunla kustuğu zaman bana yaklaşıyor barıştığı zaman yine o kıymetli oluyor artık hiç umrumda değil kim ne ekerse onu biçer bende
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Aynı benim kaynanam. Ben bi gün dedim ki valla ne olsa gönül alınır diyorsunuz (eltim yanı ) dun de ben üzüldüm hic gormediniz beni el goruyonuz  heralde dedim.. Babam da sende aman gönül alınmasın aman üzülmesin onlar kıskanır diosunuz bende kiskanip aliniyorum ama büyüktür deyip içime atiyorum dedim. O da dedi ay kızım olur mu öyle sen bizim canimissin vs felan diye konuşmuştu.
0 oy
(3,322 puan) tarafından
tavir falan komulmuyo resmen biz bu dünyaya eziyet cekmeye gelmisiz bu kaynan lar ogullarina yatak arkadasi almis bizi somra begenmiyolar iste ben ayrimcliiogon daniskasini âlasini yasiyorum 23 yasindayim ama gek bana sor kac yasindasin diye Allaha havale et gül gec sakin tavir fakan etme bu sefer kiskanc derler 
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Bana diger eltimi anlatir, kotulemez ama atiyorum evde is yaparken yaptigi hatalari filan, yuzune gelince de en cok onu severim, o yillar once geldi der :) idareci bir kayinvalide :) hepimizi ayri idare ediyor
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Tek gelinim çok şükür :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 296 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (1,602 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,159 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tamamdabisuss (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,343 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 4,462 göst.

Kategoriler

1,502,976 soru

24,539,576 cevap

360,447 kullanıcı

...