0 oy
491 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (909 puan) tarafından
Böyle bir şey duymuştum da :) kocişim yüzük muzuk takamaz sizce dogru mu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
İlk kez duydum vallaha
-Reklam-
+5 oy
(29,595 puan) tarafından

Saçmalık yuzunde meymenet yoksa parmağında altin yüzükle gezsse ne yazar

(909 puan) tarafından
Adam çirkin diyelim ama evli biri begenmis falan
(2,091 puan) tarafından
Hahahah Kiz güldürdün  benii :)))))
(29,595 puan) tarafından
Sacmalikkkk
+1 oy
tarafından
Tipine gore 
(909 puan) tarafından
Doğru mu sence bu durum
tarafından
Bilmiyorm cnm olbilir
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Devir öyle bir devir ki yüzüklu yüzüksüz evli nişanlı farketmiyor
(909 puan) tarafından
Aynen ne yapsak ki anlayamadım eşime diyeyim evli misin diye sorana değişiyor yerine göre bazen evliyim bazen evsiz ama kirada oturuyorum param yok desin:))))
0 oy
tarafından
Valla canim bemim esimde takmaz isi gereği ama bi yere gidersek beraber falan takar bu pazar markeet bile olsun. Basimdan gecen kucuk bir olayi anlatayım esimle beraber diardayiz ben su falan almak icin markete girdim esimde telefonda konusuyordu sonra geldiğimde esim dediki yuzugun etkisi dedi ne alaka dedim şurdaki.kiz varya dedi ee dedim asagidan yikari beni bir suzdu yüzüğü gorunce heme  kafasini çevirdi demiati boyle kizlarda var inadina esinden vazgeçip benim olsun diye egosunu tatmin etmek icin yuva yikandan.
(909 puan) tarafından
Aynen işte ondan bahsediyorum bir adam görüyor yakışıklı ya da paralı o benim olmalı evliyse de bosarim diyor
tarafından
Evet canım benim bir arkadaşımın basina geldi Rabbim dusmenimin başına vermesin kız suan boşattıgi adamla evli instagramda tanışma tarihinde arkadasimla adamin evli oldugu zamanlardaki tarihi atmis.
(909 puan) tarafından
Yuva yıkanın Allah bütün dünyasını başına yiksin
tarafından
Amin aminn amin
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Ben denizden çıkıyordum bi gün esim de sezlongda uzanıyordu  (yüzük takmayız biz bu arada ) yandaki kızlarda offf  adama bak heykel gibi tanışsak  mı dedi kızların yanına gittim bence de taş gibi adam  ve bana deli gibi aşık o yüzden evlendik ya dedim :D 
(909 puan) tarafından
Kizlar da azmis resmen kizsiniz siz kız eşin duyduysa egosu tavan yapmistir
(1,402 puan) tarafından
Yok Allahtan duymadi :D
0 oy
(2,243 puan) tarafından

yuzuklu degilde sevgilisi olana ilgi oluyo bu kesin ya bunun tipi iyi degil ama demekki baska baska ozellikleri var ki sevgilisi var :Ddiye dusunebler cok 

(909 puan) tarafından
Aynen de o işte aynı
0 oy
tarafından
Bacım millet uçan kuştan etkileniyonkudurmus herkes Allah kocalarımızı korusun
tarafından
Bitane orosbu takmadimi benim.kocama TLF numarasinida almış kocam sofordu onlarda fabrikada calisiyomus demiş işte kaldım gelemifem şoförün numarasını verin bulmuş aşk mesajları yaziyo kocama kocam ona hakaret etmiş ben evliyim falan ne sacmaliyon demiş oda demiş ben senle evlenelim demiyomki lafa bak kız aha ben gördüm beynime kan sıçradı

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 495 göst.
+1 oy
7 cevap 334 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 252 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,021 göst.
22 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,047 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,716 soru

23,669,438 cevap

309,454 kullanıcı

...