Canım benim başımdan geçti haksiz yere cingar çıkardım 1.5 sene önce eşim bir tokat attı çok pişman oldu gitti bana vurduğu eline ocakta çatal yakip eline bastırdı kocaman yara oldu hala da izi var ben yine konuşmadım odadan aksama kadar çıkmadım bide hamileyim öyle aç aç durdum sürekli geldi yalvardı o da ağladı affet falan dedi ben uyudum konuşmadım bir uyandım heryerim gül yapraklarıyla dolu bide bi demet de gul almıştı o gündür hiç öyle bir şey yapmadi çok şükür
Benimkiyle kavga ettigimizde benim ortadan kaybolmama lazim en az 1 saat o sakinlesene kadar cunki esim cok sinirlidir sakin durur ama tokat atmaz direk öldürme meilli olur kavga olunca kacmak en iyisi sonra gelip burnundan fitil fitil getiriyorum
Tokat degil ama hamileyken benzer bisey yasamistim . Konusmadim kendisiyle ama sabah ise giderken kahvaltisini hazirladim ama oturmadim sofraya gerci oda yiyememisti uzuntusunden sonradan tuvalette ikimizde aglaya aglaya baristik ama sinir etmisti beni yalniz barisma yerimiz harikaydi gercekten bitio gidio hersry anisi kalio.iste he ama tokat yesem yada benzeri bi siddet iceren bisi olsa tepkim aglamakla sınırlı kalmazdi hic katlanamam bi fiske bile vurmasina allah korusun oyle seylerdenm
413,427 soru
12,446,609 cevap
46,167 kullanıcı