Merhaba hanımlar. 28 Nisan da öğlende kanlı bir akintim oldu. Panik oldum ve apar topar hastaneye gittik. Doğuma daha 1 hafta vardı. Hastanede suyla beraber geldiğini söylediler ve yatisim yapıldı. Öğlen 12de yattım yavaş yavaş suni sanci verdiler. Ertesi gün sabah 5.42de kızım doğdu sağlıklı bir şekilde çok şükür. :) Epidural normal doğum yaptım. Detaylara çok girmeyeyim ama epidural çok iyi bir şeymiş. :) Bir de siz siz olun sakin çatı muayenesinden kaçmayın. Ben çatı muayenesinde panik olduğum için doktor güzel yapamamış o kadar saatlik sancıdan sonra tam doğum anında sezeryana dönecektik neredeyse kesinlikle hayır dedim ve başardım normal doğurdum 3. ıkınmada. Şu an dikişlerim çok sanırım bilmiyorum ne kadar var ama doğumdan 2 saat sonra ayağa kalktım ertesi gün hastaneden çıktım. Bebeğim de iyi. Biraz süt problemim var ama geçecek inşallah. Doğumdan sonra bebeğim doğdu diye bir bağırmışım hastanede duyanlar olmuş doğumhane çıkışında merak edip bakmaya gelmişler. :) Allah herkese nasip etsin inşallah. 9 ayı burada geçirdim, soru sordum, cevap aldım, bilgilendim. Teşekkür ederim herkese. :)