Kızlar 1 yıl olacak evleneli severek evlendik eşim ise gidince dua ediyorum akşama sağ salim eve gelsin diye işteyken sürekli arıyorum soruyorum aklıma düşüyor sürekli ağlıyorum ya ona bişey olursa ya başına bişey deldiyse tabela işinde çalışıyor vince falan çıkıyor sürekli aklım onda o yatarken bile onu izliyorum acaba yarın başına bişey gelcek mi sürekli dua ediyorum ona bişey olmasın diye ailemiz bizleri pek sevmez oyuzden kimsemiz yok borcumuz olduğu için ek isede gidiyor maf oluyor çok yoruluyor ama belli etmiyor eve gelince sarılıyorum öpüyorum yoruldun mu diyorum yok seni görünce hiç bişeyim kalmıyor diyor ama çok yorgun belli halinden sürekli icimde onu kaybetme korkusu var 3 aylik hamileyim hamilelikte daha çok olmaya başladı icimdeki korkuyu nasıl yenebilirim hergun bi yerleri yara bere içinde kalıyor gördükçe kahroluyorum okuduğunuz için çok sağolun hakkınızı helal edin
Ay bende öyleydim çocuktan once ve hamilelikte. Riskli bi işi de yok ama ne biliyim sürekli onu düşünüyordum. Sonra benim cadi doğdu geçti
dua et gerisini Allah'a bırak hamilesin hormonlardan kaynaklamıyor
407,339 soru
12,227,094 cevap
36,834 kullanıcı