Gerçekten üzülerek yazıyorum
Bugün eşimle biraz sorun oldu
Büyük kaynimi çağırdım ağladım dedim abi böyle böyle senin anne baban niye böyle yapıyor huzur kalmadı para kalmadı çok mutsuzum nefes alamıyorum abi yeter gitmeyin dükkana dedim sizin sırtımızdan
Yemeleri zoruma gidiyor abi dolduk yeter artık Allah aşkına vizede hak verin dedim kafayı yiyorum abi dedim
Oda seni seviyorum öz kardesimden çok
Haklısınız biliyom az daha sabr et bitecek söz veriyorum dedi
Bende o dükkanda çalışmak istemiyorum
Zaten kendi isimizde yoruluyoruz dedi
Bide orası ağır geliyo dedi sonra sorunlar güzelce çözüldü
Dedim abi eşinin üstüne gitme yazık ona oda aynı benim gibi karışma dedim he hee de geç
Yaşadıklarımız kolay değil o lohusa depresyonuna girmiş idare et dedim eltimin iyiliği için çok mutsuz
Dedi sıctırma lohusaligina yeter ve bıktım ondan gebertecem onu beni öldürdü yedi bitirdi
Ona daha neler edecem dedi ben şok saçmalama abi dedim yok o evde benim canımı yemiş dedi ya ona zarar verir yada kendimi oldurecem Allah'a yalvarıyorum canımı alsın dedi bıktım dedi çok üzüldüm
Sakın bunları ona deme aramizda dersen kötü olur dedi
Lohusa depresyonundaymis yenimi çıktı buda senin anan hamileyken koyun guttu zavallı kadın o depresyona girmedi bu yeni nesil coşmuş dedi yetiniz dedi
Sonra döndüm kocama şükür etdim beterin beteri var kocam beni hayatta böyle yapmaz tek kusuru iş konusunda ailesine hayır diyemiyor
Eltim diyo eşimden çok soğudum ailesi yüzünden gözüme koca değil domuz gibi geliyor diyo bende idare et napalim diyorum faydası yok
Kaynimda aslında namaz kılan abtesiz gezmeyen Allah'tan korkan biri iyilik yapmagi bile sever neden işler böyle oldu ailesi yüzünden