0 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Valla yaz gelince yemek yapmaya üşeniyorum oyle sıcak durduğum yerde ter döküyorum ne temizlik ne bise gelmiyo içimden duş alırken bile terlermi insan ya valla karpuz falan ne varsa onu yicez yemekle ugrasamam zaten esim geliyo eve 10 11 de siz napiyosunuz benim gibilere selam olsun

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklısın canım bu sıcakta karpuz karışık kızartma falan sarıyor.  Ama yinede yapıyorum ben ya yemek .  
tarafından
Allah yardimcin olsun
-Reklam-
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Bu aksam mesela yarinin yemegini yapiyorum cunku gunes direk mutfaga vuruyor asiri sicak oluyor
tarafından
Bizimde oyle ya
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Yapıyorum eşim 2 3 çeşit yemek olmayınca yemek yemiş gibi olmuyor mutlu olsun yesin diye mecbur yapıyorum 
tarafından
Bizimki yemiyor bi tabak tamam
(8,061 puan) tarafından
Ne güzel işte keyfini çıkar eşimi böyle alıştırdım çok pişmanım:D
0 oy
tarafından

Yapmayan varmı de ben :D

tarafından
Selamın aleykum :D
tarafından
Aleyküm selam gardas:-D
0 oy
tarafından

Evet yiyorum sicak falan dinlemiyom obez olacam artik:Dardindan buz gibi kola yada dondurma yiyorum

tarafından
Yok ben korkuyorum yemekten önceden cok yerdim.simdi dikkat etmeye çalışıyorum 92 kilo olmuşum karantinada
0 oy
tarafından
Ne yemeği ya yaparken terlemek bir dert yemesi bir dert bizim yiyeceğimiz bu aralar su oldu veya ekmek arası birşeyler 
tarafından
Hiç sorma yerken bile terliyoz
0 oy
(119 puan) tarafından
Keşke eşim gelsede terleye terleye yapsam patronu yollamiyo hep gece gelyo :(
tarafından
Bizimkide gece geliyor kuzum zaten 11 12 bazen
0 oy
tarafından
Beeeenn çocuklara sebze çorbası fln yaptım ama eşim etli çiğköfte yoğur diyor kendide yoğurmaz canı çok tatlı yarım saat 40 dakika yoğururum bana ilk evlendiğimizde öğretti ondan önce çiğköfte hiç yoğurmadım öğretti başıma dert etti hep bana yoğurtur :D 
tarafından
Ben yeşillikleri herşeyi hazırlayıp sonra oturup yoğururum mecbur :) Evet benimde favorim yumurtalı çokta güzel yoğururum bi öğrendim bidaha dışardan çiğköfte yemedim :)
(580 puan) tarafından
Oo maşallah eline sağlık canım :)
Bizde hiç dışardan almiyoz eşim sağolsun :)
Urfa da misiniz sizde
tarafından
Sağol canım :) yok biz istanbuldayız seneye urfaya düşeriz inşallah bakalım nasip
(580 puan) tarafından
Hmm hayırlısı bakalım:)
tarafından
Aynen canım hayırlısı :)
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Hamileyim yemek yemeyince elim ayağım titriyo, balık görmüş kedi gibi olyorum :D o yüzden yemek yapyorum yemeyincede olmuyo. Ama bulaşıklarımi elimle yıkıyorum ter içinde kalyorum havalar çok sıcak gerçekten. Ama bende yemek dışında hiç bişey yapamıyorum bu aralar kendimi yataktan kaldıramıyorum.
0 oy
(7,150 puan) tarafından
Mecbur yapıyorum hergun karpuzla, da olmuyor canım 
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Bu sıcakta 3 çeşit yemek yapıyorum ve her gün ne yemek yapacam diye düşünüyorum :( 
0 oy
(242 puan) tarafından
benımde esım gece geliyor 22+5 hamileyim sıcağı hiç sevmem suan resmen 4 katı geliyor sıcaklık bütün gün vantilatörün karşısında yatıyorum eşimde gece gelince yemek istemiyor Allahtan ama bazen içim el vermiyor iyi hissettiğim zaman kalkıp yapıyorum ama bi ben yiyorum :D temizlik desen eski halimi özlemiyor değilim daha titizdim sanki diyorum :D napalım  sağlıcakla kucağımıza alalım da birşekilde ev işleri yapılır
0 oy
(18,165 puan) tarafından
yapıyorum hep yemek sıcak ama yapacak bişey yokkk
0 oy
(1,008 puan) tarafından
esim yemek.aramaz.ama bir sulu bir makarna.pilav zaten.illaki oluyor hergun ben.kendjmde sulu yemek yemezsem doymamış hissediyorum kendimi o yuzden yas kis devam.bizde yemek.olayi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 367 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
3 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,199 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 275 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu

412,569 soru

12,421,343 cevap

45,241 kullanıcı

Kategoriler

...