Esiniz tarafi sizin anneniz babanizla arasi nasil cok merak ettim esime gore iki taraf birbirni fazla sevmezmis
Söyle bi olay yasadim
Esimin annesi dogumum icin bize gelmisti ben dogumu yaptim 15 gun sonra felan dogum parasına basvuru yapmak icin kaymakliga gitmek gerekmiş esim o zaman birinin yanina calimaya isi gidiyordu ama adam surekli azarliyormus yaninda kimse çalışmıyormuş esim bebegin ihtiyclarini alabilmek zor durumdan dolayi calisiyordu her neyse esim o gun 6 da ise gitti
Bende 9 da kaymaklima gitmek icin evden ciktim otobüse bindim bi komsumuzla birlikte gittik yolda esim aradi beni adamın isten cikarrtigini soyledi eve gidiyrm tamam dedim kapattik telefonu neyse ben gittim kaymakliga dogum parasına basvurmak icin ugrasyrdm esim o gun eve gelmis annesiyle baya bi konuşmuşlar yani
Yok senin karin benim koyden getirdim biseyi yemiyor
Esimde aman yemese yemesin demiş
Annesi şöyle babasi boyle eger sende onlarla konusursan seni ölüme bile katmam seni silerim felan iste lafi sozu bilmio biseyi bilmio daha neler neler konuşmuşlar esim herseye he he diyo iste ama kadının gercek yüzünü o gun gordum kotu biri oldugunu zaten biliodum benim hakimda kotu dusundunu hisdydm ama yaniliyom heralde derdim
Nasil ogrendime gelirsek
Esimin telefondan oynadığı bi oyun ismini vermek istemyrm
Ne hikmetse ortamin sesini cekmis ekranda oynadigi oyim var ve sesleride almis bende sok oldum hepsinide galeriye kaydetmis hani eve ses kaydedici koysan bisey yapsan böyle denk gelmez yani iciniz temiz olduktan sonra Allah size bi sekilde o iyi zannettiğiniz insaların bile gercek yuzunu ortaya döküyor cok sukur
Ve bunlari galeride bir hafta gordum heralde yalnislikla ekrab kagdi almis dedim acmamistim bile sonra oyle bakarken bi actim sok gecrdm agladim ama gene annesi hakli oldu tabi suçlu ben oldum yani ses kaydi yuzunden beni suclayamadi cunku o gun isten eve gelce bile belli degildi anllatigi olalarda suclu benmisim Allah biliyor herseyi ve ben gorucu usulu evlendim ne dugunum istedim gibi oldu nede baska bisey evin esyalarini bile kendileri secti