0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Esiniz tarafi sizin anneniz babanizla arasi nasil cok merak ettim esime gore iki taraf birbirni fazla sevmezmis

Söyle bi olay yasadim 
Esimin annesi dogumum icin bize gelmisti  ben dogumu yaptim 15 gun sonra felan dogum parasına basvuru yapmak icin kaymakliga gitmek gerekmiş esim o zaman birinin yanina calimaya isi gidiyordu ama adam surekli azarliyormus yaninda kimse çalışmıyormuş esim bebegin ihtiyclarini alabilmek zor durumdan dolayi calisiyordu her neyse esim o gun 6 da ise gitti 
Bende 9 da kaymaklima gitmek icin evden ciktim otobüse bindim bi komsumuzla birlikte gittik yolda esim aradi beni adamın isten cikarrtigini  soyledi eve gidiyrm tamam dedim kapattik telefonu neyse ben gittim kaymakliga dogum parasına basvurmak icin ugrasyrdm esim o gun eve gelmis  annesiyle baya bi konuşmuşlar  yani 
Yok senin karin benim koyden getirdim biseyi yemiyor 
Esimde aman yemese yemesin demiş 
Annesi şöyle babasi boyle eger sende onlarla konusursan seni ölüme bile katmam seni silerim felan iste lafi sozu bilmio biseyi bilmio daha neler neler konuşmuşlar esim herseye he he diyo iste ama kadının gercek yüzünü o gun gordum kotu biri oldugunu zaten biliodum benim hakimda kotu dusundunu hisdydm ama yaniliyom heralde derdim
Nasil ogrendime gelirsek 
Esimin telefondan oynadığı bi oyun ismini vermek istemyrm
Ne hikmetse ortamin sesini cekmis ekranda oynadigi oyim var ve sesleride almis bende sok oldum hepsinide galeriye kaydetmis hani eve ses kaydedici koysan bisey yapsan böyle denk gelmez yani iciniz temiz olduktan sonra Allah size bi sekilde o iyi zannettiğiniz insaların bile gercek yuzunu ortaya döküyor cok sukur 
Ve bunlari galeride bir hafta gordum heralde yalnislikla ekrab kagdi almis dedim acmamistim bile sonra oyle bakarken bi actim sok gecrdm agladim ama gene annesi hakli oldu tabi suçlu ben oldum yani ses kaydi yuzunden beni suclayamadi cunku o gun isten eve gelce bile belli degildi anllatigi olalarda suclu benmisim Allah biliyor herseyi ve ben gorucu usulu evlendim ne dugunum istedim gibi oldu nede baska bisey evin esyalarini bile kendileri secti 

3 Cevaplar

0 oy
(1,894 puan) tarafından
Hep öyle olur sen ağzını açmassn ama günah keçiside yıne sen olursun
tarafından
Evet  bide ses var yani annesinin sesi resmen aileme bi sovmedi kalmis  banada bikac bisey demis ama esim sana biseymi demis ailene demis diyor ee aileme dediyse banada demis oluyor
(1,894 puan) tarafından
Sende o zaman onun ailesine bişeyler de sana demiyorum ailene diyorum dede bak nsl oluyo
tarafından
Diyom 2 gun surat yapio ondan sonra onun ailesi bastaci bizimkisi olmasada olur yani ben agac kavundan çıktım zaten ona gore
(1,894 puan) tarafından
Bu işler böyledir cnm Allah hidayet versin böyle insanlara
-Reklam-
0 oy
tarafından

• :DHangi oyun acil indirmem lazm
tarafından
Cnm esim yalnis bi yere başmış oyle kaydetmis normalde oyun ses felan kaydemiyor Allah iste o gun basmis biyerene cekmis bend3 bilmiodum o oyunun oyle bi ozelligi oldugu nu
tarafından
Cok populer bi oyun zaten herkesin oynadigi belki esin yada sen bile oynysndr ama iste onun biyeri var sesi aliyo neresi bulamadikk
tarafından
Pugb mu
(753 puan) tarafından
Pugh heralde ama nasıl nerden kaydediliyo acaba
tarafından
Hyr papci degil okey101 ama nerden kaydedide inan bilmyrm sans eseri kaydetmis esim yalnislikla bi yerine basmis
0 oy
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum cnm bu konuda bende çok dertliyim.

Kaynanam benim hakkımda neler neler düşünüyor mus da haberim yokmuş 2 yıldır içinde biriktirmiş öyle bide bana der herşeyi yüzüne söylerim arkandan konuşmam iki yüzlü değilim falan der ama hepsi yalanmış.

Beni çok yanlış tanimislar ve 1 aydır aramız yok dun konuştuk bana 2 yıldır içinde biriktirdiği şeyleri kustu ben şok oldum .

Ne yapcm bilmiyrim eşim arkamda ama o da çok üzülüyor ablam boşver yine ara konuş diyo ama aileme bana o kadar ağır hakaretler ettiler ki ne yapcam bilmiyrim
tarafından
Benimkidde ayni vala ben kimseye bisey demem kim ne yaparsa yapsun yüzüne derim der meger se ne seytanmisssss
tarafından
Aynen cnm öyle güven olmuyor işte kaynana değil mi hepsi aynı

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 581 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,161 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 899 göst.
0 oy