Dun esimle konistuk bu konuyu.etiopyada cekilmis bir belgesel izledik.okula gitmek icin 45 dk 55 derecede yuruyen cadirda kalan cocuklar.
Aileleri naail endiseli gonderirken.yolda düşüyorlar su yok.aclik diz boyu.karnimizdaki ilk gozagrimiz.ikimizde ileri yastayiz.alsak onu evladimiz gibi severmiydik diye adilce sordukbir birimize.ben ayrim yapmazdım. Esimde yapmazdi ya bakalim anne babasi verirmiydi.ben inanmıyorum ki yazinizdaki gibi evlat kolay verilsin.otlarin icinde bir cadirimsi dokuntu biyerde kalan o baba agliyirdu.okula giderlerse belki hayatlari kurtulur diye.hayatlari kurtulur diye ta verirlermiydi?esim dedi baska ulkeden almak cokk zor.aairi prosedurleei var dedi.biz avrupadayiz.esim benimle evlendi binbir mulakata aldilar.gevmisimde benim hatirlamadigim falanca avukatimdan hesabima yaoilan para transferleri neden yapilmis? Icerigi neymis.binbirbturlu .sorular sorular.avrupaya alicaksin oyle bir iki tane yooo yine annesini ane babasini baba bilsin.bi sakıncası yok.tatillerde gonder ailesinin yanina.keske yapabilseydik.ben sahsen suan karnında olan evladimi afriksda da olsam .nigeryadada ki turkiyede yardim olur.insanlik olur hercesit yasam sansi var.ben vermezdim baska bi yere.zor bi karar