Bacım çocuk sahibi değilim Rabb'im çocuğuna ve sana güzel hayatlar getirsin inşaallah fakat bir çocuğun varsa imkanında yok bakmaya diyelim verdin sonra ne olacak bir akrabası olarak beni bilecek diyosun zaman geçecek birgün bu çocuk evlatlık olarak verileceğini bir şekilde öğreneceğini düşün RABB'İM sana bir evlat sahibi olmayı vermiş çocuk sahibi olamayanlar çocuğum olsun diye neler veriyor
Senin elin ayağın var çalışırsın eşin de var ise birlikte üstesinden gelirsiniz çocuğunu neden en lüks çok zengin birine vermeyi düşünüyorsunuz bak yarın birgün elden ayaktan kesilince işte keşke vermez olaydım diye pismanliklarin olur müge anlı da neleri çıkıyor bunun gibi ibret almak gerek durumun olmayabilir hepimizin durumu dört dörtlük değil ama çalışıp çabalıyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz gücümüzün yettiği yere kadar birde bunun diğer tarafı var vebalini nasıl alacaksın bu çocuğun herşeyi hesaba katıp iyi düşün tavsiyem
Tabiki de hayır , ben evladimin geleceği için elimden gelen herşeyi yaparım ama yinede vazgecmem.
1,487,755 soru
24,320,289 cevap
345,276 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın