dun aksamki postumu okuyanlar evimin huzuru icin buyu yapildigini soylemistim gorumcem yaptirmis bunu kadin soyledi...esime soyledim boyle boyle esim gece ablasini aradi ve ablasi yani gorumcem ve eltim beraber yaptirmislar gercekden kabul ettiler ilk kactiigimizda esimi akrabasiyla evlenditmek istemisler esimde benim icin diretmis dugun sonrasi hamile kalmistim evimiz daha yoktu gorumcemde kalmistik doguma gittigimde gorumcem hemen evimizi tutup yerlestirmisti 2 gunde (en buyuk eltimle beraber) ozaman yapmislar ben dogumdayken ve bebegim 30 haftalik dogdu..
evlenmemize yakinda yaomislar bunuda kendileri itiraf etti ama biz istemedik dedik siz direttiniz olene kadar siz bosanana kadarda bu buyu pesinizi birakmasin insallah dedi allah belalarini versin rabbim onlara cevirsin insallahhh esimi zor tututorum bu yuzden bugun isede gitmedi eltimle gorumcemle hesaplasmaya gidicekti ben zorla tutuyorum suanda uyuyo insallah kalkmazda bende sahip cikabilirim
bizim icin dua edin kizlar nolurr
Birak gitsin agizlara s*in pisliklerin
Ne yelloz karilar var be
Niye engel oluyorsun senin yuvanı yıkan bebegin sağlığıyla oynayan pisliklerin yaptıkları yanlarına kârmi kalsin.
Allahın belalari terbiyesiz mahlukatlar onların başına dönsün inşallah o büyüler insan abisinin yuvasını yıkmak ister mi yaa
bacimm iliskini kez o yilanlarla ne evine gelsin nede sen git bunu yapan daha neler yapmazlar
Dönsün dolaşsın başlarına gelsin inşallah böylelerini ölünce toprak kabul etmez
412,642 soru
12,423,546 cevap
45,345 kullanıcı