Arkadaslar bisey sorcam. Ben 14 aylik evliyim. Esimin ustune cok duserim gecen sene kisin cok usuttugu icin hepatit oldu cok zor donemler gecirdik. Bende ozamndan beri usutmesin hastalanmasin diye hep kalin giyin vs diyorum oda dikkat etmez kendine annesi faln hic oyle dikkat etmesi konusunda yetisstirmemis bi nebze onun hem annesi hem esi oluyorum. Ben dikkat ettikce o kendine dikkat etmiyo 40 haftakik hamileyim persembe gunu dogumum var. Yakinda bebegimiz olacak hastalanma diyorum o yine bisey olmaz soguk degil deyip bazi seyleri yapmyo
Bide esimin bunyesi ckk zayif hemen hastalaniyo kaldiramiyo hastaligi. Arti esim hastalandiginda cok kotu oluyorum o kotu duruma dusmemek icn hep pesindeyim. Bugun sinirlendim baktim atletle soguk yere cikiyo bende kizdim hastalanma diylrum kendim icin hastalanma diylrum yoksa senin icin degil artik dedim. Bu soz cok agrina gitti evet agir bi soz farkndayim ama benimde zoruma gidiyo insanin esi cocugu gibi biraksan olmuyo birakmasan olmuyo istedigi givi dolansin giysim diycem hastalaniyo yine ben cekiylrum cok nazli... hastalanmasin diye ustunede titreyince oda dedigimi yapmiyo sicak diyo bende yipraniylrum. Artik dayanamadim bu sozu soyledim aksamdan beri benle konusmuyo soyledigin sozun nekadar agie oldugunu farkindamisin diyo bende evet bu sozu sen bana skylettin dedim tmm artik ikimizde birbirmize oyle davranalim diyo. Ben esler arasinda sayginin sevginin gitmemesi icin ugrasilmasi gerektigini dusunuyorum boyle olunca ikimiznde birbirmize karsi saygisi kalmiyor sanki. Ben kendi yerimde sinirleniylrum dikkat etmiyo diye o da dikkat etme zahmetinde bulunmuyo ama boyle laflar soyledigimde yada artik karismiycam dedgimdede zoruna gidiyo. Napayim ben simdi. Canm cok sikildi bende bunaldim insanim coxuk gibi pesinden kosuyorum. Ama kosmasamda olmiyo yine is bana donuyo.. burda suclu olarak gordugum tek kisi kaynanam o onu oyle alistirmis. Insan niye kendine dikkat etmez ya hic kendine bakmiyo:( off of kim hakli kim haksiz sizce lutfen atese korukle gitmeyin.. ben yapici bir yorum ariyorum..