Kizlar görümcem 11 yaşında eşimin annesi biz evlenmeden vefat etti kayinbabam da Antalya'da evli orada çalışıyor 2 kaynım var biri 23 yaşında diğeri 20 benle aynı yaşta 10 aylık da oğlum var en büyükleri eşim 26 yaşında kinuya geliyorum
Eşimin annesigille yasadigi evi yaptırdık zaten evlendimden beri görümcem benle kalıyor sürekli benle kaldı kayinlarim evde kalıyor diye yaptirmamistik evi şimdi 23nyasinda olan kaynım Mersin'de çalışıyor 2.3 haftada bi anca hafta sonu geliyor eve diğer kaynım da antayada calisiyordu işten ciksrmislar şimdi o da gelip bizle yasiyacak onla aram iyi hani neşeli biri biraz da şakanin dozunu kaçıran tipte ne dedini bilmez yani eşim ise gidiyor sabah akşam gelecek kaynım hep evde olacak görümcem de var ama rahat edemem diye korkuyorum ailesiyle bir yasayanlar nasıl davranıyorsunuz kapaliyim bu arada bizim odada klima var salonda yani o da eşim evde yokken gelip oturmak ister ne yapmam lazım fikir verin bana nolursunuz
Ev 4 oda ortadan ikiye böldük evi onların da mutfağı var benim de banyo tuvalet ayrı onlardan o yüzden onların kaldı odada klima yok
İnşallah anlata bilmisimdir