0 oy
1,976 göst.
Diğer kategorisinde (3,743 puan) tarafından
Çok sinirlendim kızda bekar ayrıca :( beni yemeğe çıkar desem çıkarmaz niye çıktın diyorum iş arkadaşım çıkamaz miyim dio :( trip attım üste çıkmaya çalıştı sizce abartıyor muyum:(

49 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
Olay cikarrr duysam az bile trip ne ki..peki sen nasil ogrendin kendi mi soyledi
(3,743 puan) tarafından
Evet bide kız ismarlamis yemeği:(
(229 puan) tarafından
Hi bide bunu kendi soyluyo demkki senden buyuk bir tepki beklemiyo yada tam tersi sen8 kizdirmak icin soyluyo
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Haklısın .2 -3gün ona yemek yapma çamaşırlarını yıkama 

Ta ki senle baş başa yemeğe gidene kadar
0 oy
(1,402 puan) tarafından

Bk abartmıyorum onun kellesini ucururum:angry: 

tarafından
Abartmamışsın zaten :D
0 oy
(4,844 puan) tarafından
Eşini serbest bırakma biseylerin yanlış olduğunu üstüne basa basa söyle 
0 oy
tarafından
Is arkadasim cikamaz miyim mi diyo. Aaaa en sevmedigim hem suclu hem guclu
(3,743 puan) tarafından
Bide el kaldirdi :(
0 oy
tarafından

Sen söyleyince benim esim yapmış gibi sinirlendim vallahi:angry:ben olsam burnundan getirirdim o yemegi. Yemekte doymamislarmis. Ozellikle ikisimi doymamış. Seni alıp yemege gitseymis

0 oy
tarafından

Kız kapat kapıyı alma eve hatta ...

0 oy
(7,440 puan) tarafından
Bı nüfusun a almadığı kalmış bu ne genişlik 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Nerden ogrendiniz... Yani bende nisanliyddim gittigim olurdu nişanlım kiskanirdi ama izah ederdim niyet önemli 

..esini sen tanirsin
(3,743 puan) tarafından
Kendi dedi
(4,962 puan) tarafından
Daha önce çalıştınız mi..
 Yani gidilebilir ben olsam da kıskanırım ama gidiliyor
(3,743 puan) tarafından
Hayatımda o yokken çalışmıştım sadece
0 oy
tarafından
Valla canım tartışmaya kalp kırmaya karşıyım her zaman alttan alırım kalp kırılmasın ömür ne kadar uzun ki birbirimizi kırmayalım derim 

Ama inan benim eşim yapsa onu birdaha adam yerine koymam beni götürmüyor doğru düzgün dışarda yemek mi yenir diye ama bi bayanı götürse çok kötü kırarım kalbini. 

Öyle kadınlar da zaten bi tuhaf evli adamla yemeğe mi çıkılır neymiş iş arkadaşı peh
(3,743 puan) tarafından
Bide utanmadan el kaldirdi niye trip atıyormusum sana hayatı zindan ederim dedi
tarafından
Yazık gerçekten çok yazık sende bundan sonra ona göre değer ver birde el kaldırıyor..
0 oy
(236 puan) tarafından
Bence kızla samimi ol dostunu yakın düşmanın daha da yakın tutcan yanında ne dersen de eşin bir şekilde üste çıkacaktır cnm tecrübeyle sabittir
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Abartmak mı kız bişey yapmamışsın ki abartasın eşin o rahatlığı nerden bulmuş normalde senin huyun nasıl bilmiyorum ama benım adam bunu yapamaz tepkimi bilir cesaret bile edemez artı iş arkadaşım diyip üste çıkmak da ayrı rezillik sinir oldum onların altında başka bışey olabilir dikkat et canım kızda çok dürüst olsa mılletın kocasıyla yemege çıkmazdı zıkkımın kökünü yesinler doymadılarsa. 
(3,743 puan) tarafından
Kıza gerizekalı dediğim için el kaldirdi bana hareket etti hamile halimle :(
(1,297 puan) tarafından
Ya inanmıyorum nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor eşin elin kızı için sana nasıl el kaldırır bıde hamilesin cok üzüldüm ınanki o eşini şuan dövmek istiyorum benimde karnım burnumda hemde sinirim tepeme kadar çıktı
tarafından
Canım eminmisin iş arkadaşı olduğun a onun için sana el kaldırması.hamilesin bide  Bir tuhaf dikkat et bacı valla araştır derim
 Sinir tepeme çıktı
İyi demişsin az bile demişsin kıza ne işi var evli baraklı adamla o kızı parçalarım ben
0 oy
tarafından
Eşimi gebertirim 
(3,743 puan) tarafından
O beni gebertecekti az kalsın:!
tarafından
Valla senin gücün yetmiyor yada seni kaale almıyor demek kii sen ipleri ona çoktan vermişsin
0 oy
tarafından
esim beni cikarmiyacak is arkadasini cijaracak erkekte olsa kizRim yenegi bogazlarina dizerdiim.
0 oy
tarafından
Sakinsin sen baya ben bosardım heralde ya o neymiş oyle
0 oy
(909 puan) tarafından
Sen nerden biliyorsun :)
(3,743 puan) tarafından
Eşim kendi dedi yemeğe çıktık o ısmarladı diye:(
0 oy
tarafından
Çıkamazsın tabi ya bu erkekleri anlamıyorum evlisin sen evliiiii
(3,743 puan) tarafından
Çıktıysam kızla birlikte mi olduk diye üste çıktı birde:(
tarafından
Oha inan ki o lafın altında bu kadar sakin kalabiliyorsan helal olsun
0 oy
tarafından
Ben olsam oooo neler yapmazdm kız sen az bile yapmssn
0 oy
(164 puan) tarafından
ŞDenk gelmiştir bence başka bişeyden şüphelenmiyosan dert etme daha düne kadar ben de çalışıyodum ve yemeklerde evli insanlarla oturduğumuz oluyodu biyere gidip yemek yediğimiz oluuodu insanın içinde yoksa aklına nile gelmez öyle şey
0 oy
(179 puan) tarafından
Cenazesi çıkar yani . Bukadar basit ne haddine ya iş arkadaşı ile yemeğe bak sen 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 415 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 669 göst.
0 oy
19 cevap 466 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 831 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynoş (117 puan) tarafından soruldu