37 günlük oğlum var kadının ilk torunu degil bişey değil tamam sevsinde abartmasın yani bide saçma sapan şeyler yapmasın aynı binadayız durmadan görmeye geliyor yahu benim de işim gücüm var bazen uyuyorum bende oğluşumla ama bi rahat vermiyor oğlum uyuyor genellikle o geldiğinde zorla uyandırma ya çalışıyor sanki bütün gece bütün gün bebekle o uğraşıyor da uyandırıyor belki zorla uyuttum ne biliyorsun yani konuşmaya çalışıyor uyusa bile geçen geldi bi baktım yatağıma yanına uzanmış oğlumla beraber uyumaya çalışıyor çocuk gibi kendi kendine uyanacağı duracağı zamanları biliyor çocuk uyandırıp ağlatmanın alemi yok yani çok bilmişlik yapan insanlara **** olurum çok bilmiş gibi sanki ben cahilmişim hiç bişey bilmiyormuşum gibi sürekli şöyle böyle yap diyor kaynanamın omuzdan kolu kırık baktım tek koluyla kucağına almaya çalışıyor bi baktım tutamadı az kalsın düşürecekti çocuğu 50 yaşında kadınsın yahu hiç mi anlayış yok yapamayacağın şeyler yapma yani bana da oğlumada hiç faydası dokunmadı bide ilk gözagrım diyor ogluma yahu senin mi ilk gözağrın oluyor yoksa benimmi gece gündüz ben bakıyorum benim gözüme uyku girmiyor aksine kırklı halimle o benden bişeyler bekledi oysa benim anca oğluşuma faydam vardı kendime bile değil ahh ah bişey de diyemiyorum alıngan olduğu için kendileri..... ama çok sinir oluyorum bu kadar abartmasına .