Ben rüyamda inliyorum
Biri yanimda ayaklarini corpsiz bi sekilde birbirine sürtersee o an acayipp tepkili olabiliyorum elleride dahil buna birde devamli yanimda nemlendirici krem tasirim her suya elledigimde mutlaka surmem lazim huylanirim yoksaa birde corapsiz yatamam ne kadar sicak olursa olsun gerci hepsine soyle bi baktigimda birbiriyle baglantili
Abdest aldiğimda ellerimi yıkadığımda yada bulaşık yıkadıktan sonra hemen elimi mutlaka silerim. Yaş kalması beni rahatsız ediyor. Yemek yaparkende öyleyim. Mesela salata yapacaksam marulu yıkar elimi siler diğer malzemeyi yıkarım.
İlginç huyum yoktur pek de çok tikim vardır ya bazen çekilmez oluyr mesela biri konuşurken yanında biri kaş göz gülümseme gibi ima yaparsa ağzının ortasına çakasım gelir hiç hoşlanmam biriyle konuşurken başka şeyle ilgilenmesine ayar olurum sürekli Bn ben diyene tiksinti duyarım şapırdatmak yüksek ses kahkaha yada konuşmadan nefret ederim birde dolmuşta metroda kulalıklık takıp sesi son ses açan tipler varya hiç takmasa daha iyi olur herkes duyar ifrit olurum bu kadarcık hahahah
Hiç bir zaman için yüzümu yikamam
Balkon teline çamaşır asarken hep sağ taraftan başlarım sola doğru sonra 2. Sıra için yine sağ başa gelirim ve 3. Içın de aynı şekilde her sırayı sağdan sola giderek asarım Bide dışardan geldiğim an direkt yatak odasına gidip üstümü çıkarırım asla evde öyle dolaşmam giyinik halde rahat edemiyorum hemen üstüne tişört eşofman vs geçiririm sonra soluklanirim
Benim biraz fazla galiba ama birkaçını sayayım. Nedendir bilmem tirnak keserken sağ yuzuk parmağımdan başlarım asla iki yanımda da biri ya da bir sey varken uyuyamam bj yanim hep bos kalacak. Yemek hazırlarken sogan kabugunu filan eviyenin icine asla atamam hep tezgahın ustune bi kap alırım ki kaynanam da öğrendi onu artik o da öylr yapıyo birisiyle konusurken göz teması çok önemli gözüme bakmayınca deli olurum esimle bu yuzden tartıştık bile bi kere ama hala yapıyo uykum geldiği zaman ellerimi yıkar öyle yatarım
1,492,655 soru
24,389,549 cevap
349,210 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın