0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Of nerden aklıma geldi biberonlari kaynatmak demlikte unutmuşum ev yaniyodu dumanlar olmuş rabbim korudu bebeğime biraey olsaydı napardim uyumuş kalmisiz eşim ben bebiş kapiyi tekmeliyolar bi uyandim herşey bir saat içinde oldu kızlar siz siz olun dikkat edin biberon filan kaynatmayin zehirleniyoduk nerdeyse:'(

6 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Daha önce de buradan biri aynı hataya düşmüştü allah korumuş 
tarafından
Oda mi demligi unutmus ocakta ??
-Reklam-
0 oy
(16,602 puan) tarafından
Bende de oldu ama yatistim erimisti tvye dalmistim duman çıkmadı şükür geçmiş olsun 
tarafından
Saoll cnm ya :(
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm 
tarafından
Saol cnmmm
0 oy
tarafından
Kötü olmuş kizz urfadamisin
tarafından
Niye kizz nduki
tarafından
Kız nolsun evi yakiyordum zehirlenecektik
tarafından
Ha kız o biberon meselesi degilmi kız kötü oomus yaa aman haa iyiki size bişey olmadi
tarafından
He kız hiç sorma halen dusunuyom nasıl ocakta unuturum bebek zehirlenseydi ya korktm ya
tarafından
Allah korumus
0 oy
tarafından

Allah korumuş canım dikkat edin bende bebeğim hasta diye onu düşünüp ağlarken çaydanlık ağzına kadar doluyken 2 buçuk saat ocakta unutmuştum bebeği sallarken baktım koku geliyor meğerse su komple bitmiş kolu fln yanmış çaydanlık çöp :(

tarafından
Ayyy yanan çaydanlık olsun cana geleceğine mala gelsin aynısı bende de oldu ya iki saat uyumuşum derin uyumuşum eşimle ben bebiş de banyo yaptirdim hiç aglamadi bi baktım kaynım kaynanam bagiriyo binayı ayağı kaldırmış kapıyı tekmeliyorlar tam zamanında yetiştiler komple erimiş emzik biberonlar filan baya duman oldu zehirlenecektik odayı kapatmıştım allahdan
tarafından
Sana da gecmis olsun cnm aynen benim demlikte de şu kalmamış erimiş duman etmiş heryeri
tarafından
Allah beterinden korusun inşallah hepimizi
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
tarafından
Saol cnm :(

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 961 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 205 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraknc58 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 871 göst.
24 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,139 soru

12,438,335 cevap

45,895 kullanıcı

Kategoriler

...