Canınız çekmesin aksama yemek yaptım lahmacun dedim ki aileleri çağırayım hep beraber oturalim yiyelim. Güzel vakit geçirelim diye. Ne zamandır kaynanaula zaten aralarimiz iyi değil düzelir moral olur diye cagirdim annem gil ablam gil onlar var işte. Sofrayı serdik yemekten yemeye başladılar kaynanam ablama dedi ki nazan senin yemeklerin çok güzel oluyor ellerine sağlık harika olmuş dedi ablamda ben hiç bir şeye elimi sürmedim hepsini kardeşim yaptı dedi olsun ben sana diyorum dedi. Gözlerim doldu ama sofradan kalkmayayim ayıp olmasın dedim zorla yemeğimi yemeye çalışıyorum. Sonra durdu şimdiye kadar herkesin kekini yedim hiç kimse bizim gelin kadar güzel yapamıyor bizim gelin harika yapıyor dedi bahsettiği kaynımın nisanlisi. Ben olsam haticenin keki derdi. Resmen sofranın ucunda ağlamaya başladım annemgille göz göze geldik herkesin morali çok bozuldu. Sonra yine diyor ki bunun çocuğuna doktor ilk kız dedi sonra erkek cıktı " bu" diye hitap ettiği ben oluyorum. En son dayanamadım sofradan kalktım ben doydum dedim. Dışarıya çıktım hungur hungur ağlıyorum. Bana her zaman boule hayatı zehir etti ben biseyler düzelsin diye uğraştıkça hep böyle yaptı hep kaynanalik yapayım diye uğraştı. Hamile halimle beni böyle üzüp kırıyor ya hakkımı asla helal etmiyorum ona. ALLAH affetsin ama ben affetmiycem.
409,772 soru
12,319,207 cevap
38,907 kullanıcı