0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oglen misafrm gelicek esimde 6 da geliyo gelenler de eşim gelmeden beş dakkika önce cikyo onlarn yannda yemek yapmak istemiyorum..guvec yapicam simdiden yapıp suyunu felan hazrlasam dolaba koysam bı sorun olurmu ki onlar varken hemen çıkarır koyarim ocağa fikir verin kizlar

12 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Aynı gün içinde yapıcaksan olur canım
tarafından
Evet kuzum bugun yapicam
tarafından
Afiyet olsun ☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olur canım ama suyunu ocağa koyacağım sıra koy 
tarafından
Patates patlican karamaz mi ya ondn
tarafından
Jararır canım suyun icine ısla
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Yemegi yap koy fırında kalsin akşamda ısıtırsn pisen patlicsna bisey olmaz 
tarafından
Eşim ısıtılmış yemek yemiyo kuzum ya :(
(3,033 puan) tarafından
Kız dünden değil ya aynı günün yemegi ozaman daha basit yemek yap daha misafirin gidince yap yemeğini
tarafından
Kuzum yazdim ya bu gelen kişiler eşim gelmeden beş dakka önce cikyo hatta kapıda karsilasyolar bazen bnde yannda yapmak istemiyorum neyse bı çözüm bulucaz mecbur
(3,033 puan) tarafından
Kız esin 1 saat yemeği geç yesin nolcak :D
tarafından
Hersye bı cevabin var dicende:D yavrum eşim cezaevinde calisiyo orda yemekleri mahkumlar yapiyo eşim orda hiç yemek yemiyo atstrmalikla geciyo gunu geldgnde açlıktan gözleri kıpkırmızı geliyo ondan yoksa hiç kaygi etmem dünde yaptgm yemek için bı güveç yapsaydin yerdim dedi ondan zorluyorum bu kadar:Dcani istedi galiba diye
0 oy
tarafından
Olmaz herşey hazırla en son sicak suyu dokersin
tarafından
Kuzum o zman patates patlican dolapta kararmaz mi
tarafından
Suya köy ama erken daha suab saat
0 oy
tarafından
Simdiden pisir kalsn fırında 
tarafından
Kuzum ocakta pisrcem de eşim isitlmis yemek sevmiyo ondan bide burasi çok sicak hadi yemek kotu olursa ondn kız fasulye islattim geceden sabaha köpük köpük olmuş kokmuş resmen ondn korkyorum balım
tarafından
Hee dogru diyosun tatlım bu sıcağa dayanmaz. O zaman arkadaslarin dedigi gibi yap hazırla dolapta beklesin
0 oy
(6,492 puan) tarafından
Kuzım normalde patlıcan gücecin altında kalıyor diğer mazemeler yukarıda olduğu için patlıcan kararmaz  haxırla dolaba koy sonrada pişirirsin 
0 oy
tarafından
Herkes bisey demis canim bence baska yemek yap misafir vardı dersin
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Yemeğini pişir eşin gelince ısıtırsn 
0 oy
tarafından
Bence bekletme şimdi pişir sona dolaba köy akşam.isitirsin
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Patlıcan güveç yapacaksan patlıcanları kararır onları sonradan eklersin
0 oy
tarafından
Ee hemen pişecek mi misafirler geldiğin de canım. Bence onlar gelmeden 1 saat önce falan ocağa köy yavaş yavaş pissin. En azından pişiyor olur isitmamis olursun eşinde bişe demez
0 oy
tarafından
Canm ben karniyarm oatlica  oturtmasi fekan cok yaparm aksam firina surerim kizarms patmca a hic bsi olmyo ama cigden beklerse karsrablir patlcanlari hafif kizartarak yap guvecini 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 720 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
7 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aslı saray (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 433 göst.
24 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (3,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 406 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,086 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,139 soru

24,678,818 cevap

367,698 kullanıcı

...