0 oy
1,896 göst.
Diğer kategorisinde (14,487 puan) tarafından
 Kullandınız mı?

Yada kullanan var mı etrafınızda?

Fayda etti mi mi acaba?

Yoksa efsane mi zayflamaya etkisi olduğu?

9 Cevaplar

0 oy
(14,487 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bu yavrum bndeki 
tarafından
Hiç görmedim daha önce bayagi daa yer kaplıyor bu :) işine yaradığı oldu mu peki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merve Bir diyetisyene gidip insülin direncine falan baktır öyle bir şeyler yap bence 
(14,487 puan) tarafından
Askm bakıldı geçen ay onlar normal
tarafından
He bayıldıysa iyi o zmn cane:) eşim de fena diyete girmiş inşallah ikiniz de verirsiniz:)
(14,487 puan) tarafından
Sjsj inşallah bakalım nefret ediyorum zayıflardan sjsjsjsjs
tarafından
Hahahhahahhaha benden o zmn nefret ediyorsun☺️☺️☺️☺️
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Ben pul biber yoğurt yedim o zamanlar duru emiyordu beni cocugu pişik yaptigi için bıraktım şimdi de yesem olur emzirmiyorum artık ama akşam yemek yemiyorum en son 1 de yemek yiyorum ilçe zayifliyorum
(4,293 puan) tarafından
Ee şimdi de aynisini yap kuzum çok harika rakam yani onu verebilmek baya azim ister
(14,487 puan) tarafından
Askm inşallah başladım Allah'ın izniyle.
5. Günüm bugün

Az yiyorum
Bugünde yürüyüşe başladım

İnşallah seneye yaza güzel giricem bu yaz  aynaya bakmak bile istemiyorm
(4,876 puan) tarafından
Kızlar Karatay diyeti uygulayın.
(14,487 puan) tarafından
Hatcem güzel hatcem hemen ona da bakıyorum
(4,876 puan) tarafından
Kuzum doya doya yiyorsun ama yasaklı yememen gereken şeylerde var. Ben yaptım 71 den 66 ya düştüm şimdi.
0 oy
tarafından
3 günde bir yapıyorum içine kekik kimyon zerdecalda katıyorum.  Onun haricinde her susadigimda limon tarçınlı şu içiyorum etkisi var elbette  düzenli kullanımda ve yanına da düzenli spor yaparak 
tarafından
Ben her gün üşeniyorum yapmaya o yüzden yani yoksa her gün daha yemek daha iyi sonuç verir hem beslenmiş olursun protein olarak hem yağları eritir metobolizma hızlanır.  Limon tarçın karışımı suyu asla eksik etme diyetinde
tarafından
Mekik çek evde ben mekik aleti aldım inanılmaz sonuçlar verdi insan daha çok heves edip devam ediyor alabilecek durumdaysan resmini atayim 150 lira
(14,487 puan) tarafından
Askm yürüyüş bandı
Bisiklet
Mekik aleti var bnde de ama sendeki nasıl atar msn
tarafından
Tamam canım kızım kucağımda uyuyor yatağına koyar koymaz ceket atarım.  Senin ki nasıl  mekik aleti sen at bi belki aynıdır
(14,487 puan) tarafından
Atıyorum kuzum hemen
0 oy
(14,487 puan) tarafından

image

mekik bu yavrum karga yuva yapmış balkona korkuda çıkamıyorm sjsjjs 
tarafından
Dur bende atayim sen anlarsın ayni olup olmadığını  ben tam göremiyorum  katarakt var ben de odak sorunu yaşıyorum hep: )
0 oy
tarafından
Merve yeşilçaya soda katıp içiyorlarmış benim arkadaşım 27 kilo verdi öyle ama ben içmeye kalktım midem çok kötü oldu yeşilçay sıcakken 1 şişe maden suyu yarım limon çok iyi geliyormuş arkadaşım baya zayıflamış tı deniyim dedim de yarısını içtim midem bulandı :)) 
tarafından
Ah sorma ben 8 aydır gece en fazla 1 buçuk saat uyuyorum paso kahve ve ilaç alıyorum baş ağrısı için benim kızımda 8 aylık yumurtalıklarında kist var birde Alerjik bi bebek çok zor sürekli ağlıyor yavrum
(2,849 puan) tarafından
Ay kıyamam kuzuma ya gerci bnm oğlanda ole doğduğundan beri uyku düzeni yok geceleri uyutmaz uyumaz nolck bole bilmiyorum
tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah yapacak bişey yok kızım iyi olsun inşallah o zaman rahat edicem.
(2,849 puan) tarafından
Insallah yeterki canları sağolsun
(2,849 puan) tarafından
Evet evet evet bayanlar hedefe adım-adım 67.700 geldim bu sabah cok mutluyum ya ne ka güzel oldu bilemezsiniz
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Annem değişik bir karışım yapıyordu sjdjjd

Biber yoğurt hardal mıydı neydi bişeydi sjjdjd

En son açlık diyeti diye bir şey varmış onu yaptı 83ten 70 e indi
(14,487 puan) tarafından
Allahmmmmm neler duyuyorum sjsjsj
Açlık diyeti hemen bakıyorum Google'a simdiiiii
(12,523 puan) tarafından
Açlık diyetinden çok açlık grevi bence ama sen bilirsin :D
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ben oğluma hamile kalmadan önce yapıyordum işe yarıyordu yanına ilave oşatkda cevizi akşamdan suya koyup sabahları aç katnına suyu içiyordum öyle zayıflamıştım göbek içinde spor yapıyordum lessisan 1 mil olarak başladım baya verdim 4 kilo vermiştim şimdi tekrardan başlayacagım 
(14,487 puan) tarafından
Cevizi suya koyma olayını detaylı anlatr msn bebegm
(5,332 puan) tarafından
Kuzum aksamdan 2 tane cevizi 1 bardak suya koyuyorsun  sabaha kadar çay rengini alıyor sabahta uyandığında aç karnına suyunu içiuorsun cevizleride kahvaltıda  yiyebilirsin
(14,487 puan) tarafından
Aaa yaşasın cevizlerim de var hem :)
Allah razı olsun kardeşim
(5,332 puan) tarafından
Senden de kuzum eksilerin olsun inşallah
(14,487 puan) tarafından
Amimnmmmmnn :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 477 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 422 göst.
17 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,600 göst.
1 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 803 göst.
20 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

404,549 soru

12,118,977 cevap

36,468 kullanıcı

...