Bi sorun olunca aylarca kalmasına izin veren adam keyfi yere 1 gün kalmasına izin vermiyor çok tuhaf eşim öyle bişey yapsa evde bırakır çıkarım kendisini. Geçen bacım bende kaldı temizlik için eltimin kızı da geldi üstüne illa yenge bende kalayım dedi baban kızar sonra zoruma gider felan dedim çok ortalık karıştırdığı için istemedim evimde. Bunu da eşime anlattım eşim dedi kalmak istemiş sonuçta keşke de kalsaydı felan dedi ama çok ortalık karıştırıyor dedim orası öyle biliyoruz onu kalaydı dedi sabahına gene geldi kal kalmak istiyorsan dedim ablan kalıyor mu dedi evet dedim tamam yenge kalırım o zaman dedi kaldı. Bi sefer görümcem kaynanam kaldı bi sefer diğer görümcem kaynanam kaldı bizde 2 sefer eşimin yeğeni kaldı bi sefer asker arkadaşı nişanlısı kuzeni felan vandan geldi onlar kaldı bacım iş olduğunda canı istediğinde felan gelir kalır eşim kesinlikle bişey demez hatta akşam 5 olur eve gitmek isterse de eşim göndermez bu saatte nereye diye. Benim yeğenlerim de kaldı hep :) ablalarım gelir otururuz sabaha karşı giderler evlerine eşleri geç gelir almaya eşimde yatsın ablaların o saatte eve gidilmez felan der.