Eşim ailesinin yaşadığı sehre tasinmak ıstiyor. Büyük sehirin gecim sıkıntısı cok fazla yeri geliyor altindan kalkamıyor. Bana da pek bir sey yansıtmıyorda ama zorlandığını biliyorum. Artik ay sonu nasıl gelecek diye dusunmek istemiyorum diyor yada markete gittigimizde canın bir sey cekecekte alamayacagim diye dusunmek Istemiyorum dedi. En basiti yarin çocuğumuz doğduğunda bir sey istediğimde alamazsan zoruna gitmeyecek mi dedi. Ayni evde oturacagiz diye korkuyorsan ben seni ayni eve sokmam dedi hatta onlara en uzak yerden tutariz evi dedi. Evet hakli kucuk sehirde yasamak daha iyi ama ordada mutlu olacağımı düşünmüyorum. Sağolsunlar kaynanam kayinbabam beni dogacak bebegimi el üstünde tutar ama kızları da onlarin burnundan getirir.
Aklim çok karıştı nasil yapacağım bilmiyorum. Gidip her seyin ustesinden gelmeyemi çalışayım. Yoksa tum yuku yine eşimin omzuna mi bırakayım bilmiyorum. Eşim kim ne derse desin ben senin arkandayım merak etme dedi. Burdaki duzenimiz ordada devam edecek dedi. Ben senden sadece bana guvenmeni ve arkamda durmani istiyorum diyor. Ama dedigim gibi aklim karıştı.