0 oy
580 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (211 puan) tarafından

Meraba kızlar az önce eşimle doğum hakkında konuştum doğumum onun şehir dışına çıkacağı zmna denk geliyor ve ben sürekli ona soruyorum oda bilmiyorum diyor ve bugün yine sordum sinirlendi nie sinirleniyorsun bu kadar dedim hep bu soruyu soruyorsun bana bende bu soru nie zoruna gidiyor dedim bu sefer çok kötü sinirlendi benim evladım nie zoruma gitsin dedi bnde bundan sonra senle çocuğumla ilgili hayal kurmuycm bişey sormiycsm dedim ne yani sürekli soruyorsan o yanımda olmasa napacam ben haksızmiyim annem uzakta kimsem yok burda lohusa zamnida çok kötü geçiyor diyorlar o zmn yanmxa olmasa napacam bn kızlar tartıştık dışarı çıktı ne kadar zormuş gurbette olmak annemi yanımda istiyorum o gelsin istiyorum ama o gelemez yanımda olmayacak o zmn çok yoruldum ;(:'(

10 Cevaplar

+1 oy
(12,935 puan) tarafından
benim eşimde dogumda olmicak canim bebek 2 aylikken ancqk gelebilecek belkide. Dua etki sagliklari yerinde olsun. Kimse bebeginin dogumunda olmak istemezlik yapmaz. Kendinide onuda üzme bence
(211 puan) tarafından
Ama ben istiyorum içimi rahtlatsin ama o hemn sinirleniyo
(12,935 puan) tarafından
baştan beri boyle degildir muhtemelen başta rahatlatiyordur seni ama sen kendinde demissin surekli konuyu aciyorum diye. Surekli ayni sey banadq soylense bende sinirlenirim yani :) bende esime surekli gelemicekmisin simdi diyorum biliyorum kizicak ve sonunda napiyim diyo yani adam elimdemi
(211 puan) tarafından
Hamileyim anneyim merak ediyorum korkuyorum eşim yanımda olsn istiyorum o yüzden sürekli soruyorum
(12,935 puan) tarafından
ama erkekler surekli birsey sorulmasina gelemezler canım. Baştadamı sinirleniyodu peki
-Reklam-
+1 oy
(2,789 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
(211 puan) tarafından
Amn cumlzn insallh:(
+1 oy
tarafından
Pekı soyle dusun dun mu kuzum belki oda yanında olmak istiyor ama aklına geldıkce sen sorunca uzuluyor benim esim  9 ay oglumuz goremedı onun uyku saatin de arardım kızardım en sonunda napım dayanamıyorum ıcım gıdıyor dedi bu yonden de dusun derım
(211 puan) tarafından
Öyle ama kızmasın söylesin bna bnde buralara onun için geldim ailemi herşeyimi onun için bırakıp geldim
tarafından
Canım bak boyle seyler sabır ister hayatta her zaman yanımıza da olamazlar 17 ay ayrı durdum ben oglum 9 aylıktı aynı eve girdik hemde telı cogu zaman cekmezdı esimin
+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım amaan erkekler hep böyle soru sormuycan para istemiycen çok konuşmuycan boş veerr bakarsın sen kendin korkmaya 
(211 puan) tarafından
Cümlemizin inşallah ne bilim bu zmnda çok ilgi istiyorum hep iş hep iş ewde kalsa bile elinde tlfn düşmüyor bende o gittiği zmn cnm çok yanıyor burda kimsem yok hep evdeyim çocuğumla hayal kuruyorum sadece gülümsüyor oda bende böyle yapcm söyle yapcm demiyor
tarafından
Erkekler genelde öyle canım kimseden birşey beklemiyceksin eşinden bile yoksa çok kırılıyor insan
+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım senin için zor olabilir haklısın ama oda çalışmak zorundaysa iş için gidiyorsa yapacak bişey yok sabret inşallah birdaha hiç ayrılık olmaz.. 
(211 puan) tarafından
Ömür boyu böyle olck o gidip gelene kadar içim içimi yiyor ama ewde olncada o kadarda ilgilenmiyor
tarafından
Anladım canım Allah sabır versin peki evlenmeden önce böyle olacağını bilmiyormuydun yani işi belli değilmiydi
(211 puan) tarafından
Biliyordum ama beni bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum
tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun
(211 puan) tarafından
Cumlemzin insallh
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Keyfî bir durum değilmiş ki yanında olamaması. Her sorduğunda belki de olamıcam demekten cekiniyordur senin bunu her defasında duyup üzülmemen için sormani istemiyordur. Tam net birşey yoksa sende sorup durma kesinleştiğinde söyler zaten. Lohusa psikolojisi de her kadında olmuyor belki hiç yasamicaksin bile şimdiden kendini kurup kendini ona hazırlama çok negatif düşünceyle yazmışsın. Her evlilikte çiftler fedakarlık yapıyor sen aileni bırakıp gelmişsin gurbete oda belki çocuğunu 2 ay görememekle fedakarlık yapicak öyle düşün 
0 oy
tarafından
Erkekler cok konusmayi sevmez pek israrida sevmez benimkide aynidir diycegin seyi bikere diceksin o aklinda tutuyo he yaninda olmak ister ama anlamadim nereye gitmesi gerek mecburmu gidicek eminimki oda üzülüyodur ama onlar bizim kadar düşünceli  degiller düz  mantık  onlarinki sıkma  canını 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Madem il dışında olacak seni ailenin yanına göndersin 
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Bence bu yuzden esının ustune gitme belki de o da yanında olamama ihtimali yuzundrn gerılıyordur ondan sinirleniyordur
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Keyfî gitmiyor ki adam çalışmaya gidiyor unutmaki o çalışmasa sende çocuğunda ac kalirsinz cani sağ olsunda yanında olmasin elbet gelecek benim arkadaşım 8 senelik evli 3 çocuğu var eşi 6 yıldır arabistanda hic bir çocuğun doğumunda yoktu kiz yinede kavga etmio bizim geleceğimiz için calisio dio şimdi ev aliolar rahat edecek.
(211 puan) tarafından
sağ olsun tabi RABBİM acısını göstermesin ama  yanında olamayabilirm desede bn yine anlayış gosteriyorum ama o hmm sinirleniyo
(3,618 puan) tarafından
Oda icinde biseler yasio bide onun tarafından bak olaya sen yine bebeğinle olacan o ikinizdende ayri olcak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 399 göst.
0 oy
9 cevap 378 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busemlih (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 563 göst.
11 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,376 göst.
2 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde iklimaa (129 puan) tarafından soruldu