0 oy
706 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dogum yaptıgım sıra 5000 binlerdeydi vaka ondan dolayı hep evdeydim hastane hariç çıkmadım 
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından
Kızım yazın doğdu sıcakta 20 günlüktü tatile çıktım gezdim:) oğlum kışın soğukta doğdu 4 ay çıkmadım :) 
0 oy
(202 puan) tarafından
Kayınvalidemlere kalsa hiç çıkmayacağım ama çıkıyorum. Kimse de bişey diyemez. Normalde dışarı pek çıkmam ama ev kalabalık. Bunalıyorum artık. Bebeğimle başbaşa kalmak istiyorum. Öyle olmayınca da kaçacak delik arıyorum hergün. Eşimle arada yarım saat 1 saat çıkıp geziyoruz. Onun dışında doktor ve sağlık ocağı kontrollerimiz var. Ufak tefek eksiklerimiz olduğu için e bebeğe falan gitmek için çıkıyoruz. Dün sokak arasında mevlit yemeğine katıldık. Hiç bir yere gitmesek de sık evin yakınlarında yürüyüş yapıyoruz. Sezaryen olanların normal olanlara göre toparlanması daha zormuş. Ben de doğum yaptığım günden beri devamlı hareket halindeyim. 10.55 te doğurdum. Öğleden sonra 3 ya da 4 te ilk kez ayağa kalk dediler. Çok zormuş ama başardım. 1 adım atsam bile yeteceğini söylediler ama ben bir koridoru yürüyeyim dedim. Aynı günün akşamına merdiven inip çıkmaları denedim kantine falan inip çıkıyordum. O gece gaz çıkardım ertesi gün de küçük ve büyük tuvalet. Zaten doğumdan sonraki gün beni iyi görünce taburcu ettiler hemen. 40ı çıkana kadar evde durulur saçmalığına inanmıyorum. Çıkmazsa yürümezse normal hayata dönmezse nasıl iyileşecek bir insan. 
(3,565 puan) tarafından
Bu soru 2 sene önce sorulmuş ☺️
(202 puan) tarafından
Olsun ya nolacak başka görenler okur
(775 puan) tarafından
Ben okudum :))) bende yeni sandım yorum yaptım asdasd
(3,565 puan) tarafından
:)) eski olunca birden düşüyor yorumla gündeme geri
0 oy
(1,906 puan) tarafından
Doğum yaptıktan 15gun sonra memleketime gittim orada gezdim 
(13,861 puan) tarafından
Eski post
(1,906 puan) tarafından
Evet bende sonradan fark ettim
0 oy
(775 puan) tarafından
Benim doğum kışa denk gelmişti tam kar yağdığı zamandı hastane harici hiçbiyere çıkamadım  
(13,861 puan) tarafından
Eski post
(775 puan) tarafından
Aaa niye şimdi karşımıza çıktı bende yeni paylaşıldı sanıyorum :))
(13,861 puan) tarafından
Biri yorum yapmış  :)
(775 puan) tarafından
Hmm anladım ondan dolayı karşıma çıktı neyse bi dahakine tarihlere bakayım öyle yazayım bari :)) bilginiz için teşekkür ederim ;)
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Bugün 15 günümüz yorgunum uykusuzum ama keyfim olsa dışarı çıkarız öyle şeyim benim pek yok bebeğim uyusun bnde uyuycam aklım hep uyumakda 
(3,240 puan) tarafından
Eski post
0 oy
(674 puan) tarafından
Ben sürekli çıkma mecburiyetindeydim  çok şükür elhamdülillah  bi sıkıntı olmadı 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Yooo hiç durmadık evde 
0 oy
(52,012 puan) tarafından
gelen giden cok olmustu asi harici hep evdeydik
(52,012 puan) tarafından
çok eski post tamam
0 oy
(159 puan) tarafından
Böyle şeyleri çok saçma bulurum. Benim oğlum erken doğdu ve başka şehirde doğurmak zorunda kaldım 45 gün kaldı hastanede kaldı 45 gün boyunca gittik geldik çıkma diyen olsa bile çıkmam gerekiyordu
0 oy
(966 puan) tarafından
Kırkım çıkana kadar  şehir değiştirdim ev değiştirdim.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 320 göst.
5 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 638 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Realisthanim (2,681 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 362 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mamaboy (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 239 göst.

412,035 soru

12,403,615 cevap

44,534 kullanıcı

Kategoriler

...