0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (614 puan) tarafından
Ben dışarı çıkıyorum ama tabii bebeğim küvezde olduğu için. Hem onu hastanede görmem lazım hem de evde bunalıyorum bazen yürüyüş yapıyorum ya da işe gidiyorum arada. Çoğu kişi bunun günah olduğunu söyledi de. Zaten haftada 1 bebeğim için çıkmak zorundayım. Günah mı gerçekten? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
yok kiz ciksn cikiyor 
(614 puan) tarafından
Dimi? Bana da günah dediler bende Kur'an da mı yazıyor dedim neredeyse zındık diyecekler :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben cok çıktım aksam olsun gündüz olsun bisey olmadi esiklerden geçerken besmele cek derler eve girip çıkarken besmele cek tamam 
(614 puan) tarafından
Tamam kuzucum Allah razı olsun :)
0 oy
tarafından
Valla canm mecbur olunca çıkıyosun nşye günah olsun beneğim bir hafta küvezde yattı hergün sabah akşam gittim  öyle şey olur mu ama mecbur değilde keyfi çıkmak pek doğru değil tabi korkuturlar falan derler  
(614 puan) tarafından
Evde tek kalınca da ağlayasım geliyor canım. O yüzden çıkıyom bazenleri. Günah diye çok korktum
tarafından
Aalında evde tek de kalmaman gerekiyo  zaten
(614 puan) tarafından
Evet ama şehirdışında doğum yaptım. Eşim de işi dolayısıyla gelemiyor. İş için gelmiştim buraya geldiğimin 2.günü doğum yaptım
tarafından
Anlasım vnm ozaman bol bol felak nas fatiha ayetel kursi oku rabb'im korur inşallah
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Niye günah olsun canım olur mu öyle şey gezmeye de çıkabilirsin hiç birşey olmaz ben bebeğim 17 gunlukken avm.ye bile gitmiştim bebeğin kuvezdeymis Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi inşallah ama günah filan değil canım çıkınca da al gezdir bebeğini dinleme kimseyi 
(614 puan) tarafından
Allah razı olsun canım :)
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Ayy yok herseye gunah gunah diye diye bizi depresyona sokcaklar kendini iyi hissedince cikarsin o eskidenmis cikma falan mesela ben 20 günlükken 6 saat yol gitcem hemde iki bebekle mecbur gidince de market manav gezilcek kim yapcak bunlari 
(614 puan) tarafından
Dimi bencede.. Ya zaten bebeğim yok evde patlıyorum sıkıntıdan
0 oy
tarafından
Eskiden 40 gün evde durulmuş oda bebeğin bağışıklık sistmenin düşük olmasından mikroplardan koruma amaçlıymış hastalık kapmasın diye  zaten doğumdan sonra eve gidiyoruz ertesi gün gene hastaneye gidiyoruz biz her gün hastanedeydik oğlumla 1,5 ay 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Gunah olsa bana olur gezmedigim yer kalmadi bebekle :D batil inanc sadece
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Yok canım günah degilde kanaman oldugu için ve lohusa oldugun için korkutur derler o yüzden besmelesiz basma ayagını yere 
0 oy
tarafından
Günahından değil canım, bebek yeni doğunca çabuk nazar alıyor, kadına da bebeğe de nazar çabuk değer, hastalanır diye diyorlar. Bende bebeğime bez almak için çıkmıştım markete 
0 oy
(122,988 puan) tarafından
Ne gunahi yaa benim ilk kirk gunum pandemiye denk gelmisti çık bence bunaltma kendini

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asliiikskn (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 234 göst.
0 oy
6 cevap 164 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 611 göst.
9 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Pppppp (964 puan) tarafından soruldu