0 oy
839 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşimin arkadaşları geldi dün balık tutacak dereye gidicez dedi gelirim 9.10 gibi dedi sonra aradı yok jandarma var tutturmuyorlar bizde altınolukta gittik vs vs dedi tamam dedi geç olmadan dön eve.. sonra aradı yine burada kalabiliriz sabah dönerim alkolluyum dedi biraz bağırdım kızdım yanında 2 tane sevmedigim arkadaşıda var. Sabah gelirim dedi hala yok ortada ve bu gün pazar siz olsanız tepkiniz ne olurdu gelince surat yapsam mı sinir oldum engelledim wp den şimdi ariyo geliyorum hayatım vs vs

22 Cevaplar

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ağzına ederim anasından emdiği süt burnundan gelir..

Tepkim bu
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından

Alkollü araba kullanmasındansa iyi ki gelmemiş derdim Heralde kendi kendime. Ama şöyle bir şey de var ki surat yapmazdım kırgın davranabilirdim. Yine güleryüzümü gösteriridim utanır yaptığından. Benim eşim bir kaç kez alıcam yapıcam dediği şeyi  almamıştı beni çok heyecanlandırmıştı kendi sokmuştu aklıma. Sonra almadı onu, ben de eskisinden daha neşeli sevimli davrandım istemeden bile çayını tatlısını koyduydum önüne.çok ilgilenmeye başlamıştım. İki gün sonra geldi utanıyorum dedi, ben senin bu emeklerine nasıl karşılık vericem filan demişti. Utanmış yani kendinden benim ona kırıklığım halde belli etmemeye çalışmama ona hizmet etmeme çok utanmış vicdan yapmıştı baya. Ama almadı yine tabii. Bulaşık makinesinden bahsediyorum bu arada :D

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,926 göst.
0 oy
11 cevap 797 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nrtn123 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bknkbknknk (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 244 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bknkbknknk (11 puan) tarafından soruldu