Kızlar şimdi ben 27 gün önce doğum yaptım dogumumda biraz sıkıntılar oldu suyumu patlatınca bebek kakasini yapmıştı 8 cm açıklık vardı ama suyum geldikten sonra sancim kalmadı sancisiz doğum falan oldu doğumdan sonra kendime gelemedim çünkü doğum esnasında doktorun yanlış yaptığı biseyler vardı sonra ebe gelip alttan muayne edince şoka girdi acil doktoru aradılar doktor gelene kadar kendimi ameliyat masasında buldum bize hiçbirşey söylenmedi sonra ameliyat sonrasında hasta idrarını tutmuştu bir sıkıntı yok dendi ama bir saat ameliyatta kaldım
Şimdi gelelim soruya 27 gün oldu dikişlerim düştü ama şişlik hala var bide wc de alaturka tuvalete oturamıyorum hala aşağı fena bir baskı oluyor ikinci doğum bu arada ilki erken doğum olmuştu kızım 1kg 300 gramdı dikiş atılmıştı ama hiç böyle rahatsız olmadım hem aşağıdan dikişlerim var hemde yukarıdan bide vajina yerim şuan bile çok açık af edersiniz ama iki yaprak olan yere kadar açık içinden bir et parçası bazen sanki çıkacakmış gibi baskı oluyor sizce normal mi yoksa başka bir durum mu var başka bir doktora muayne olmayı da düşünüyorum ama tam iyileşmeden gitmeye korkuyorum dikişlerim acır diye ama bir yanimda geç kalırsam bazı şeyler için diye korkuyorum çünkü doktor yanlış bisey yapmış orası kesin ama 'ne olduğunu da bilmiyorum özel hastahane bide ameliyat olduğuma dair de hiçbir işlem yapılmadı kafamda deli sorular