0 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (369 puan) tarafından

Sürekli sütun az doymuyor dediler dediler bugün eşime mama al gel dedim

Sağlık ocaginda kilosu normal dedi ebe ama anlatamıyorum
Sütun ok diye diye cidden kesildi mi bilmiyorum
Emerken ağlıyo sinirleniyor belki meme reddi belki gerçekten süt yok
Vercem mamayı icim hiç rahat değil çünkü birinden emzirirken diğerinden süt akıyo olmasa akmaz ama çocuk almiyo

10 Cevaplar

+1 oy
(758 puan) tarafından
Sen kimseye bakma canım bana da hep öyle dediler ama ben kulaklarımı tıkadım çünkü sütüm yeterliydi. Gelişimi dahi iyi diyorsun kimseye bakma sen. Mama bebeklere ağır geliyor sen sadece anne sütü ile devam et 
-Reklam-
+1 oy
(1,111 puan) tarafından
Belki emmek istemiyodur akacak kadar varsa yazik olur pompayla sagsan biberonla versen iyi olmaz mi
+1 oy
tarafından
O dediler yüzünden sütüm azaldı  benim stres üzüntü hep etki ediyor ne kadar umursamasanda birinden birinde etkiliyor 
+1 oy
tarafından
Yerinde olsam ınsanların ne dediklerini umursamam ve bebeğimi sütümden mahrum etmem
+1 oy
(16,040 puan) tarafından
Yanlış yapıyosun kuzum inatla uyurken uyku arası emdir mama ya başlama varmış sütün varken sıkıntıya sokacaksın kendini 
0 oy
(80 puan) tarafından
Seni de şüpheye dusurmusler sanırım bence mamaya gecmeden sahip bı bak o zaman emin olursun 
(369 puan) tarafından
Sağınca ne kadar çıkarsa yeterli demek biliyor musun canim
(80 puan) tarafından
Yok kuzum yanlış yönlendirme yım o konuda
0 oy
tarafından
Milletin ağzıyla iş yapma kuzum.bosver . Emzirmek isteyip emziremeyen çok anne var . Bana da çok dediler olmadığına inandım sonra bir başhemşire ile tanıştım birlikte sütü sagdik ve bu mu olmayan sut dedi çik kızdı kimseyi dinleme dedi . Bebek bu sadece aç olduğunda ağlamaz başka derdi vardır. 

Ben sonra hep emzirirken odaya gittim kapımı kitledim emzirdim kızımı. Yedi aylık oldu hala öyle yapıyorum. Sakın kimseye kulak asma bı kere dediklerini yaparsan başka herşeye karışma hakkı bulurlar kendilerinde.  Bebeğin annesi sensin onunla ilgili kararları kendin ver 
0 oy
(39 puan) tarafından
Bak gelişimi de iyi diyorsun geçme mamaya bence. Sağ Bi sütünü bak önce az mı die. O boş muhabbet yapan insanlara da kulaklarını tıka
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Göğsünden sürit akıyorsa sütünü sağ biberon ile ver o zaman canım meme reddi yaşıyorsa. Anne sütü gibisü olmaz çünkü. Bende süt olmadığı için geceleri mama veriyorum keşke sütüm olsa da vermesem
0 oy
tarafından
Kız milleti dinleme. Kilo alımı iyiyse verme. Meme reddi falan yapar belki. Brnim bebem ayda 1.5 kilo almıştı emerken aglıyordu bazen kaynanam sütün mü yok mama mı versek diyodu oyle soylim. Manyak bunlar süt bebeye yetiyor da etraftakilere yetmiyor. Zaman zaman emmek istemez sen pes etmeden emzirmeye devam et

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 655 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,442 göst.
14 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
16 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pampers (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 604 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,032 soru

24,395,252 cevap

349,687 kullanıcı

...