Kızlar 2 tane bileziğim kaynanamdaydı nikahtan sonra tatile gittik bilezikler dar geliyordu dedi verin bizde kalsın gelince alın bizde tam dedik sonra öyle kaldı meğersem bozdurmuş falan neyse eşim arabayı değiştirecek rica etti dedi annemden alim 1 tane bana borç ver söz doğumda sana 2 tane alcam dedi bende tamam dedim annesine gitmiş demiş bilezikleri ver annesi demiş ne diyorsun biz ev tutup taşındık onları bozdurduk falan görümcemde demiş abi nolmus yani karın hak etmiyor zaten falan filan kendisi evli zaten ama ne diyim ya eşim geldi bi sinirle dedi böyle böyle bende babamı aradım anlattım babam geldi bugün oraya gitti abimle kızımın bileziklerini 1 hafta içinde vericeksiniz yoksa çok kötü olur falan kaynanam beni aradı Dedi 1 ay süre versin baban falan bende yok dedim 1 hafta içinde o bilezikler bende olcak dedim zaten size yazıklar olsun dedim onlar benim ailemin taktıkları senin ne hakkin var dedim eşim ve ben engelledik hepsini pazar günü bileziklerimi vericekler yoksa eşim ben dier evin tapusunu size asla vermem dedi bakalım nolcak uzun oldu hakkınızı helal edin
Ohhhh en iyisini etmissiniz
Dengesizler ne diye habersiz bozdururlar .
Zehir zıkkım olsun onlara
412,578 soru
12,421,492 cevap
45,248 kullanıcı