0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,743 puan) tarafından
Ya hem hastaneye seni ben götürüyum dio tamam diyorum getiriyo ya buraya kadar getirdiniz beni benzin paramı verin dio şaka olsa anlarim bunun şakası yapılmaz ama neyse bugünde getirdi şimdi hastanedeyim isim öğleden sonraya kalir baba dedim o zaman beni niye simdi getirttirdin diyo sabah sen gitme ben götürürüm diyen kendisi şimdide beni azarlıyor 

4 Cevaplar

0 oy
(3,531 puan) tarafından
Bidaha kontrole sessizce git söyleme. Böyleleri laftan anlamaz
-Reklam-
0 oy
(17,435 puan) tarafından
Sende huyunu biliyon gitme kayinbabanla tek git. Madem götürecen ya sus ya da hiç götürme be adam
(3,743 puan) tarafından
Eşim zorluyor babamla git diye
0 oy
tarafından
E bir kere yuznu gostermis ikinciyi neden gidiyorsun onunla
(3,743 puan) tarafından
Eşim zorluyor bide eşimin yanında dio bunlari eşim babam şaka yapmistir dio bunun şakası mi olur
tarafından
Olmz oyle saka ya
0 oy
(12,913 puan) tarafından
e kabahat sende adamın huyunu biliyosun niye goturtuyosun
(3,743 puan) tarafından
Eşim arıyo babasını edayi hastaneye götur diye yolda dogracagimi bilsem tek gelirim esimin yanında dio bu lafları babam şaka yapmıştır herşeye alınma dio
(12,913 puan) tarafından
Ben olsam hayatta gitmem. Kasaba minnet edecegine kes s.. ye demisler. Benim prensibim her zaman budur. Ki esim yurtdisinda calistigi icin kayinpederim her zaman kizim soyle hastaneye ben goturiyim der kaynimda ayni sekilde. Hastane kapisinda kaynimin 5.5 saat beni beklemisligide var asla lafini etmezler. Ama ben soylemem yani gerek yok yanliz gidiyorum

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 976 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 625 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 599 göst.
1 Kasım 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 909 göst.

411,508 soru

12,387,993 cevap

43,619 kullanıcı

Kategoriler