0 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şü başlık olayi çok can sıkıcı  birşey soruyorum kimse cevap vermiyor sadece merak ettiğim şeyleri sormak için duruyum dedim ama cevap alamıyorum burayı kullanmanızda bi anlamı yok başlık olunca kimse merak edip girmiyor bu bakarmsnz dedigmzde merak edip girip en azından yazıyorlardı aman herneyse benim hakkım sizlere helal olsun sizlerde helal edin iyi günler dilerim 

4 Cevaplar

0 oy
(18,668 puan) tarafından

arada gir bende arada giriyorum merka ettiğim şeyler için

tarafından
Cevap aladiktan sonra napayım ki  canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya neden :((( inanmiyorum kimse kalmadi ya
tarafından
Kim gitti fatos
tarafından
Aynen kim ki merak ettim
tarafından
Hande demirel varya o ay handemiydiya cok unutkanim valla
tarafından
Hatun demirel varya o :/
tarafından
Kimse kalmadi
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama başlığı neden bu kadar büyüttünüz ki sadece buraya yazacağın konuyu 2 kelimeyle özetlemek zor değil ki 

Birde diyorsun ya işte merak edip girip yazarlardı onunla alakası yok yazmak isteyen yada konu hakkında fikri olan zaten yazar. Çünkü sen başlığa sadece 2 3 kelime yazıyorsun posta bakınca içeriği görünüyor bunun için gidilmez belki sıkılmışsındır ondandır :)) 
tarafından
Başlık olayı abartilmadı bu bakarmsnz yaşıyorlardı merak edip girilip girmisken yaziyorlardi en az 20 cevap geliyor dün emzikle alakalı birsey sordum sadece 1 kişi yazdı kaç defa post açtım  1 2 en fazla 5 cevap gelen cvplarda tatmin etmiyor şahsen ben başlığa bakıp giriyorum emzikle alakalı yazınca ne sorablirki yazıp girmem mesela genelide zaten öyle yapıyor zaten cevap alamadığım soruları hep sildim geri
tarafından
Anladım canım sen bilirsin gerçi ben yeniyim ve kafa dağıtmak için iyi geldi burası bana :)
tarafından
Yarın birgün sıkılcaskın.zaten
tarafından
Bakalım hayırlısı canım güle güle Allaha emanet ol :)
0 oy
(3,756 puan) tarafından

Aynen canım başlık işi çok SACMAAAA OLDU ARTIK

Bende bazı arkdslr için duruyorum asli abla gibi yoksa girmeyeceğim eski tadı cidden kalmadı zaten benimsemdlr di beni iyice dislandm:)

Kendine çok iyi bak allaha emanet ol kuzum 

tarafından
Sende Allah'a emanet ol bebeğim benim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 625 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 766 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 330 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 479 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,105 soru

24,380,957 cevap

348,728 kullanıcı

...