0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (2,576 puan) tarafından
25 gün önce pamuk oğlumu aldım kucağıma. Hamileliğim ve ondan öncesinde etrafımda dolanan kocam doğum yaptığımdan beri adam beni kuması gibi görüyor. Öpme sarılma hak getire nasıl oldun demesi bile yetiyor artık onu da yapmıyor. Arıyor görüntülü oğlanı seviyor geri hadi görüşürüz diyip kapatıyor. Niye ilgilenmiyon benle sormuyon diyorum seslenmiyor. Geçen dikislerim açıldı ağlıyorum e elimden bisey gelmiyor napabilirim diyor. Ya illa bişey yap mi diyorum gel bı ilgilen geçecek canım de bişey soyle. Ruh gibi. 10 dk çocuğu seviyor alıyor eline telefonu oynayıp yatıyor hemen. Goguslerim yara oldu sormadi bile. Kendimi siginti gibi hissetmeye basladim Ne zaman geçer bu dönem? Yada geçici mi?

8 Cevaplar

0 oy
(18,159 puan) tarafından
lohusasın o yüzden bu kadar gözüne batıyor 
tarafından
Bence kocalar lohusa bı haller oluyo . ilgilenmesi lazım tabi gözüne batar normalde de olsa şahsen benim yine gözüme batar
(18,159 puan) tarafından
lohısayken daha farklı düşünce oluyor bana öyle olmultu bi günde bi postta eşim lohusayken çokk yardımcı oldu diyen çıkmadı☺☺
tarafından
Adamların ruhu öküz kuzum bazıları benimki dahil olmak üzere
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Gececek canım sadece sabır...

Dikişlerin nasıl oldu açıldı yazmissin
(2,576 puan) tarafından
Doktorumla görüştüm pansuman yap 3 4 gün yüzüstü yat kapanir dedi. Resim attım normal bu gibi şeyler dedi. Kendi derdimin üzerine bide bunun dengesiz hareketleri beni iyice geriyor
(5,328 puan) tarafından
Canım herkes bu dönemde böyle oluyor galiba. Bende öyleydim çok didisirdik eşimde lohusayken
0 oy
(649 puan) tarafından
Doğumdan sonra erkekler biraz tuhaf oluyorlar çocuklu hayata alışmaları zaman alıyor boşver sıkma canını geçer merak etme
(2,576 puan) tarafından
İnşallah. Geçmezse ben kafayı yerim ya
(649 puan) tarafından
Geçer sen alttan almaya bak gerekirse sen ilgi goster canm bizzat yaşadım çünkü:))
(2,576 puan) tarafından
Kuzum onuda denedim ben gittim sarıldım baktım sinirleniyor. Hayırdır noluyor sana dedim ne noluyor dedi bende bu ne Tripler varsa bişey şöyle diyorum cevap vermiyor bende biyerlerini havalandirmak istemiyorum pilot değilim hani. İyice dellenip kavga ediyorum bende
(649 puan) tarafından
Kesinlikle kaldırma bırak ne hali varsa görsün ben şuan bas edemiyorm adama ilgi verdim verdim gel tepemde otur dedim neler çekiyorum boşver eni sonu yamacına gelecek sen evladinla ilgilen sakın moralini bozma bu zamanlarin tadını çıkar
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra benimkide bı değişik olduydu ama benle ilgilenir sever di tek sorunumuz sanki çocuktan sezaryandan önceki benmişim gibi davraniyodu mesela annemler yardıma geldiğinde kadına iş yaptiryon sen niye yapmıyon sen yapsana diyodu bu ev dağınık olduğunda evi toplamaya niyetin var mı falan diyodu ama yardımda ediyodu çok şükür 2 3 haftadan sonra geçti geldi kendine inşallah seninkid gelir
(2,576 puan) tarafından
3 haftayı da geçti doğum yapalı. Adam ne beni ne Cocugu takmıyor. Uykusu çok hAfif normalde çocuk ağlıyor ben kalkana kadar yerimden catliyor demiyo ki o çocuğu alıp kucağına verim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Valla benim esimde oyle bi skintim.olsa ay canim nasilsin neyin var demez dersede yarim ağızla hic demesin. Alistim takmıyorum canim.
(2,576 puan) tarafından
Bu erkeklere ne kdar yüz verirsen o kadar kendilerini bişey saniyolar
0 oy
(29,481 puan) tarafından

Hormonlar yerinden oynuyor gececek az sabir.

(2,576 puan) tarafından
Bacım ben artık benle ilgilen diye kavga ediyorum. Neyin hormonu ondaki. Yere batsın o da hormonları da
(29,481 puan) tarafından
Aman takma ya.
0 oy
tarafından
Valla benim kocamda kızı olduğunda ona aşkla bakardı uyurken izliyordu falan beni de ihmal etmedi ama yani kızımın gölgesinde kaldım o bile beni her gün aglatiyordu en ihtiyacimiz olduğu zaman bu zaman ne bileyim çok üzüldüm canım. Ne yapabilirim elimden ne gelir demekle olmuyor sevginin fiziksel acıyı hafiflettigi ispatlanmış bı sarilsin öpsün sarılarak uyutsun seni. Tabi sende lohusasin diye daha çok gözüne batıyor ama hassassin işte anlaması gerekiyor ne yapılabilir bilmiyorum bı de direk söylemişsin adama hala tık yok ne ayıp 
(2,576 puan) tarafından
Kız yüzüne söylüyorum bana mısın demiyor ya. Napim da ben sana diyor bunu diyen adamdan da ilgiyi niye bekliyorsam
tarafından
Hep mi böyleydi
(2,576 puan) tarafından
Hayır.  Hamileyken sürekli gelirdi konuşurduk sohbet ederdik adam doğumdan sonra kafayı yedi
tarafından
Bişey sorucam doğumuna katıldı mi eşin şahit oldu mu yani . Çoğu jinekolog erkekler eşlerinin doğumuna katıldıktan sonra bu ruh haline giriyor diyor. Doktorumda eşimin girmesini onermemisti bundan sonra sana yaklaşımı değişebilir demişti. Ne biliyim bı sebep aramaya çalışıyorum doğumdan sonra değişmesi normal değil
(2,576 puan) tarafından
Hayır bende istemedim doktorumda onermedi. Ve bu bizim 3 sene boyunca uğraşıp sahip olduğumuz ilk çocuk. Biraz daha düşkün olur bana dedim adam gitgide uzaklaştı benden.
0 oy
(266 puan) tarafından
Benmki ilgilendi 10 gun babalik izninde bakti hizmet etti gece Bebise bakti.ama hep gozyme batti en ufak davranisu bile :) sonra ailesini sorun ettim Ailesi nin soykedigi seyleri gozumse buyuttum halbuko incjr cekirdegino doldurmazdi
(2,576 puan) tarafından
Benim kocam böyle olmasa ailesi ile ben baş ederim..
(266 puan) tarafından
Kuzum benim ailesyle ugrasmak da kolay değil ya :(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 814 göst.
0 oy
6 cevap 256 göst.
18 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bilinmez06 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 201 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,940 soru

12,401,347 cevap

44,438 kullanıcı

Kategoriler

...