Erken olduğu halde sırf yıkamak için annemle oturduk bir sürü bahane ürettik veeee yıkamaya karar verdik çoraplarıda varmış çoraplarını ısırdığımmmm annesinin minik popolusu hahahahs (29+1)
Iyi yapmissin canim Masallah cok guzeller saglikla giydir))Tatlis tatli bide coraplari var
Masallah canim iyi yapmissin saglikla giydirmek nasip olsun insallah bendemi yikasam acaba ayniyiz seninle benimde 29+3
Benden once yıkamıs koymussun valla 34 haftalık oldum bende yıkıycam da cok heycan yapiyorum yıkayamıyorum
Şimdi heves edip yikamişsin ama acele etme cunki dogunca bikicaksin yikamakdan
Maşallah cnm güle güle giyinsin ogluşun saglikla al.kucagina ins
Ben gec kalmisim 33+5iz. Bugun yarin yikicam insaAllah bi elim degmedi. Kendimi kaldiramiyorum valla. Bi yikayip hazırlasaydim
Sanada gule gule giydirmeyi nasip etsin Rabbim insaAllah canm. ❤
Annelik böyle bişey işte Sabırsızlanıyo insan bi an önce almak için
24 haftaligim cqnim ben bile yikamamk icin zor tutuorm kendimi senin haftana geldigimde bu manzara bende de olur buyuk bi ihtimal
Simdi severek yıkayıp asmışsın da tosuncuk doğduğunda çamaşırı assaydım evi temizleyecektim daha yemek yapıcam ooo dedigin gunler gelecek senacım guzel gunlerde giymek nasip olsun hayırlısıyla ❣
Kirli sepetinde bana bakiyolar şuan o minik kiyafetler 1 ayda bezdim her 2 güne bi makina camasir cikiyo
Kusuyo çişi cıkıyo terliyo bi şekilde günde 3 posta üst degistiriyoruz.
İlk zaman teker teker çorabini bile ütülemistim şimdi ohooo o hak getire yıkandigina dua etsin
412,205 soru
12,408,988 cevap
44,742 kullanıcı