0 oy
1,464 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Erken olduğu halde sırf yıkamak için annemle oturduk bir sürü bahane ürettik veeee yıkamaya karar verdik :D:Dçoraplarıda varmış çoraplarını ısırdığımmmm annesinin minik popolusu hahahahs <3(29+1)

image

image

26 Cevaplar

0 oy
(104 puan) tarafından
 Bence hiç erken değil hatta tamam olanları bence ütüleyip çantayı hazırlamaya başla ben 29da hazırlamıştım 2 günde hazırladım :) son haftalarda iyice ağırlaşırsın zor olur ve bebişin ne zaman geleceği belli olmaz hazır durmalı bence
tarafından
Bencede cnm teşekkür ederim :))
-Reklam-
0 oy
(3,463 puan) tarafından
En iyisini yaptın canim için de kalacağına camasirlikta asılsınlar:))
tarafından
Hahahha aynen Kız :D babam balkona çıktı koştum arkasından deidm sigara içme çocuğumun kıyafetleri var diyor bu kız esir etti bizi evde hahah :D
(3,463 puan) tarafından
Yaaa yesinler senin çocuğunun kıyafetlerini:)) eee deseydin dede olmak kolay değil:))
tarafından
Dedim dedim :D bizimkilere sena nın radarına girmeyin yakalarsa ya kavga edyr ya söyleniyor diyor hHaha :D
(3,463 puan) tarafından
Iyice tırsmışlar senden demekki :))
0 oy
(2,842 puan) tarafından

Bende baslicam canim onumuzdeki hafta insallah 29+2 benimde <3 iyi yapmissin telasa gerek kalmadan halletmissin ohh miss gibi olmus rabbim giydirmeyide nasip etsin insallahh kuzuyaa

tarafından
Aminnnnnn hepimizin yavrusuna canım benimmmm :)) ❤️❤️
0 oy
(758 puan) tarafından

Ohhh mis ellerine saglik canim rabbim giydirmeyide nasip etsin sen iyi dayandin 29 haftaya kadar :)  1 2 haftaya kadarda cantam hazir dersin senin coraplar azmis ben nerdeyse delircektim 30 cift corap asarken utulerken filan :) 

tarafından
Amin inşallah canım bir kısmını çektim dediğin gibi haftaya da çantaya yerleştiricm 1 2 eksik kaldı sonra tamamdır  :) ❤️❤️
(758 puan) tarafından
Masallah kuzum zamanda gecmiyo gerci ne kaldi eksik olarak :)
tarafından
İçime sinmedi 2 pjama takımı daha alıcm cnm kendime gecelik hastanedn çıkarken giyicrk bir elbise  beşik alıcm birde arabası puseti oto koltuğunu eşim haziran da gelince alıcz :)
(758 puan) tarafından
Ben 1 suslu gecelik 1 tane normal gecelik 1 tane pijama takimi koydum bakalim ihtiyac olmaz heralde hastaneden cikarkende giymek icin bol bi badi bol esofman insallah sag salim hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza
tarafından
Amin cnm benim inşallah
0 oy
(9,649 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla huzurla giydirmeyi  nasip etsin inşallah:) 
tarafından
Aminnn inşallah canım benim :)
0 oy
tarafından

Oyyy oy oyyy mis kokmuştur şimdi onlar <3 olsun canım iyi yaptın yemek yemekten fırsat bulamazsın ki ilerde şimdi ufak bir boşluk bulmuşsun işte :D 

tarafından
Hahahah kız bni bir tek sen özetledin şuan aynen çamaşırları da tıkınırken astım annem bir mola ver kızım yeter ya diyor hahhaha :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 531 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (970 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 169 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.