0 oy
1,233 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,738 puan) tarafından

Eşim askerdeyken en çok benim yemeklerimi ozlemis :) annesinin evinde yemediği şeyleri şimdi ben yapınca yiyo kaynanam bozuluyor ama napiyim :)))

28 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından

Doğum yaptım diye kayinvalidem ve annem geldi yanima 1 ay kaldı kayinvalidem eşim iki gün sonra kayinvalidemin yanında nolur artık toparlan yemekleri sen yap suzuldum eridim resmen iki günde dedi :)

-Reklam-
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Hiç sormadım bilmiyorum ama. Kayınvalidemin oğlum hayatta yemez dediği yemekleri evlendigimizden beri yiyor:) Allah var kayinvalidem güzel yemek yapar ama eşim neden öyle oldu bilmiyorum. 
0 oy
(1,403 puan) tarafından

Tabi ki benim<3 esim benim sayemde hayatında hiç yemediği şeyleri tattı :) kayinvlidem yemek yapmayi pek bilmez bildiği pilav bulgur makarna bide bi kaç tencere yemeğini bilir çok bilmez çoğu şeyi ben  öğrettim zaten 

0 oy
(106 puan) tarafından
Annesinin tabiki
0 oy
(247 puan) tarafından
Anne yemeği  başkadır cnm kaynanam da benm Annende çok güzel yaparlar benden 
0 oy
tarafından
Annesinin yemeklerini sever sevsinde 1 senedir evliyim anamın evinde elimi surmezeim yemeklere evlenince öğrendim yapmasını benim bile begenmedigim yemekleri eline sağlık çok güzel olmuş diye bitirir o öyle yaptıkça hevesim kırılmaz daha güzelini yaparım o yüzden kayınvalidem le yarisamam bile 
0 oy
(671 puan) tarafından

Hep söyler annesinin yüzünede söylerdi benim avradim senden daha Güzel yemek yapiyo diye :D:D her yemeğimi bayıla bayıla yer 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,005 göst.
0 oy
29 cevap 861 göst.
2 Mayıs 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 757 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 264 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,115 soru

23,702,737 cevap

311,751 kullanıcı

...