0 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,108 puan) tarafından
Kızlar kaynanamla birlik oturuyoruz koskoca dubleks evde tüm odalar yatak odası aslında dubleks ev ama odalar çok küçük ve dar sadece tek bir tane oturma odamız mevcut o oda diğer odalara göre biraz daha geniş.ama gel gorki bu odayida kaynanam Kayinpederim çiçeklerle donatmislar.hic kullanılmayan bir yemek masası ve yemek masasının üstü altı etrafı koca koca saksılı çiçeklerle dolu.yemek tahtasını kurdugumuzda odada adım atacak yer kalmiyo.odada oturacak yer bulamazken odanın yarısının ciceklerin kaplaması tuhaf değil mi.5 buçuk aylık bebeğim var yere koyuyorum resmen hareket edecek güvenli bir alan yok ve tüm gün tv açık bende bebeğimi yatak odamiza getirmek zorunda kalıyorum sürekli yatak odasında da bende bebekte sıkıldık artık.kurtulmak istiyorum o çiçeklerden ama nasıl.Kayinpederim hergun elinde yeni bir çiçekle geliyo.sanki koyacak yeri varmış gibi.balkon olsa oraya konur oda yok çıldırıcam 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yanlslka hergun birini devir :D

(1,108 puan) tarafından
Düşünmedim  değil:)))
tarafından
Dusn dusn kiz gelin sakar buraya koymaylm derler :D
-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından
Diplerine kaynar su döküverin ölür o zaman bende pek sevmiyorum büyük çiçekleri küçük minik çiçekleri severim 
(1,108 puan) tarafından
Olmadi son çare onu yaparim
0 oy
(111 puan) tarafından
Bebeğini kontrole götürüyor gibi yap biraz çık dolaş. Doktor nefes darlığı var, bu bebeğin olduğu evde veya çevresinde hiçbir bitki olmaması gerekiyor yoksa daha da ilerler falan dedi de abart biraz. Mecbur kaldırırlar 
(1,108 puan) tarafından
Iyi fıkır canım teşekkür ederim
0 oy
(226 puan) tarafından
Hepsini. Dibine çamaşır suyu dök sonrada hastalık kalmışlar dersin s.. çiçeklerine bebek olan yerde çiçek olmaz alerjik 
(226 puan) tarafından
Çiçekle ilgili hicbisi söylemeden yap bunu yoksa senden şüphe eserler
(1,108 puan) tarafından
Çamaşır suyu kokusu alirlarsa anlarlar kız benim yaptığımı:))
(1,108 puan) tarafından
Daha önce demiştim atın bunları bunlar burda olmaz diye kaynanama
(226 puan) tarafından
Çamaşır suyu yerine geçen bişi şok kaynar su dok imkansiz anlamazlar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 289 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,896 puan) tarafından soruldu
+1 oy