0 oy
503 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (982 puan) tarafından
Kızlar 33+2 hamileyim şükür göğsümden arada süt damlıyor inşaAllah zümram doğunca da sütüm olur, kimyon anason rezene çay karışımı süt yapıyomuş kullanan var mı? Veya şunu yaptım sütüm arttı diyen hepsini yazıcam bir deftere :)

7 Cevaplar

0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canim rezene ceviz badem findik incir ve hurma bulgur pilavi sut yapiyor bulgur pilavi gaz da yapiyor ama haberin olsun ben bunlari kullaniyorum.
(982 puan) tarafından
Sağol canim yazicam bunlari lazim olucak :)
-Reklam-
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Su iç uyu moralini yüksek tut, en iyi süt arttırma yöntemim, bulgur pialvı tahin helva, tahin, dere otu, güzel beslenmek cok yemek değil mesele faydalı besin değeri yüksek şeyler tüketmek
(982 puan) tarafından
Sağol canim yazicam bunlari lazim olucak :)
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Ben kullanıyorum güzel süt yapıyor canım bide incir reçelini tereyağında hafif pişirip yediriyor kaynanam hem çok lezzetli oluyor hemde güzel süt yapıyor ama en önemlisi bol su en çok süt yapan şey su canım 
(982 puan) tarafından
Sağol canim yazicam bunlari su cok iciyorum canim simdi bile ondan sut gelmis olabilir
(1,468 puan) tarafından
Benimde hamileyken çok gelmişti sezaryenle doğum yaptığım halde hemen sütüm geldi çok şükür darısı sana canım
(982 puan) tarafından
Insallah canim amin ilk gebelik cok istiyorum emzirmeyi :)
(1,468 puan) tarafından
Benimde ilk canım Allahım gönlüne göre versin inşallah :)
0 oy
(52,298 puan) tarafından
tarhana corbasi bulgur pilavi boza sogan tavuksuyu çorbası helva süt yapan yiyecekler ama bulgur pilavi ve sogan sog yapiyo
(52,298 puan) tarafından
bizde kahvaltida salcali sogan yapıyoruz evlenmeden hic bilmezdim kayinvalidem yaparmis simdi kizimda alisti kahvaltıda nr yapalım diyoruz şaça yunnu diyo ☺️
(982 puan) tarafından
O nasil oluyor canim bnde bilmiyorum bak
(52,298 puan) tarafından
kiz biseyi yok salçayı hafif kavurup yumurta koyuyon iyice pisene kadar karistiriyon ☺️☺️☺️
(982 puan) tarafından
Anladim canim guzel olur oylede :)
(52,298 puan) tarafından
alistim ben ☺️☺️
0 oy
(134 puan) tarafından
Kuzum kesinlikle naturpy milk tea al. Anason kimyon hepsi var içinde. Küp şeker gibi kullanımı kolay tadı da çok güzel. Ben çok faydasını gördüm. Yorumları da araştır netten kesin al derim
(982 puan) tarafından
Sağol canim bakicam simdi :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,048 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Balbebem (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
10 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 251 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mirmirkedi (307 puan) tarafından soruldu

413,519 soru

12,448,777 cevap

46,230 kullanıcı

Kategoriler

...