0 oy
799 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
1.5 yıllık evliyim ilk başlarda bilmiyordum sayısal loto falan oynadığını tam 1 yıldır nesine oynamaya başladı ve iddiadan kaybettiği para 50.000evlenmiş evleneli ne bir gezme ne de bişey hiç bişeye harcamadim geçen dışarı çıkardı beni benim borcum var kredi çekmem lazım 80.000 bin evimizi ipotek oldu soz vrdı oynamiyicam baktım 1 haftadır 50 100 yine oynuyor ne ypicam bilmiyorum dini konulardan herseyden giriyorum ama yok giderim çocuğumuda alıp diyorum çocuğu bırak nereye gidiyorsan git diyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim esimde 2 ay oynadi bakti helal  kazancida yok oluyo birakti sildi uygulamayi
tarafından
Bu siliyo oynamiyicam dıyo tekrar basliyor
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Niye böyle adamlarla hayatınızı harcarsınız ki be canım ya huylu huyundan vazgeçmez allah yardımcın olsun geç olmadan kendin ve çocuğun için birşeyler yapmalısın 
tarafından
Aynen öyle ama ne yapacağımı inanın ki bilmiyorum
0 oy
(1,150 puan) tarafından

Ya şu çocuğu bırak git lafı deli ediyor beni. Sanki bakabilecekler de, hey Allah'ım ya. Herşey sözde.. Çocuğu bırak, eee. Halası veya babaannesi bakar. En kötü ihtimal üvey anne. Ya da çocuk ordan oraya harcanır gider. :angry:

tarafından
Valla diyorum evladim hayırlı bir evlat olsun dha 7 aylık ne ypicam bilmiyorum
(959 puan) tarafından
Amaç zaten gözdağı
Kadını nasıl yanında tutar çocuğu ile tehdit ederek
Bunu aciz erkekler yapıyo maalesef
tarafından
Ah canım aciz ki ne aciz bana vakit ayır diyorum kahveye gitmiyorum dışarı çıkmıyorum evdeyim ya diyor kafasi telefondan kalkmıyor full nesineden idda oynuyor cildiricam
(959 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah bacım
tarafından
Amin inşaAllah
0 oy
(582 puan) tarafından
Kim bakacakmis çocuğuna desene kim arkanı toplayacakmis annem derki benim sırf kocalar sürünsün diye göz dağı vermek için çocuğu bırakın yüreğinize taş basın ama çocuğu babaya verin 3 qunde ayaklarınıza kapanır der. Eski kafa ne kadar doğrudur bilemem ama benim eşimde kavga ederken bana çocuğu bırak git der ama ben birgün hast gitsem anası çocuğa bakmak için mırıl kırın eder..yani kim bakacak bu zamanda cocugada erkeklik yapıp çocuğu bırak git diyorlar
tarafından
Annesine dedim kızım vlla bn bakamam bn hastayım diyor
(582 puan) tarafından
Yani o sana göz dağı veriyor ya sen ona ver bence o seni korkutmasın sen korkut. Arkadaşımın eşi iddia oynuyormuş kızın haberi yok 180 bin borç yapmış kaç sene oldu hala ödüyorlad
tarafından
Vazgeçmiş mi iddiadan peki canim
(582 puan) tarafından
Kadın evini terketti 7 ay ayrı kaldı sonra vazgeçti canim
0 oy
tarafından
Nereye gidiyorsan git mi diyo? Sen git de bkuna bogulsun. Iddia oynaya oynaya ne olucak en sonunda sanki. Cankm varsa gidicek yerin 1 2 haftalik git bunun akli basina gelsin
tarafından
Var canim konuşuyorum ağır konuşuyorum bide vuruyor
tarafından
E vuruyosa sen.bu pisliğe ne diye katlaniyorsun.cocugun icinse hic katlanma cocugunu da dovucek bir sure sonra. Bununla.yasamaktansa git ananla.babanla otur. Insanin evine haciz getirir bu
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Allah askina su erkeklerin cocugu birak git lafina cok gülüyorum sabki kendilerine cok baktilar cocuga bakacaklar ne yapcakmis cocuguda iddaa oynamaya mi götürecekmis canim kumar bu maalesef bagimlilik oyle biraktim demekle birakilmaz paasi bitse bile oynar ki sennki borcla oynamis Allah yardimcin olsun tedavi olmayi teklif ettin mi
tarafından
Aaa canım ona sor ne yapıyorum ben diyor eve haram para sokmuyorum diyor oylr diyince Allahım sen gor diyorum bi kere dedim canından çıkarsın iki tane tokat salladı dilerim mevladan hz. Muhammed davacisi olsun
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Zıkkımın kökünü ye o parayla deseydin..

Ne cahil insan esin ya..

Harama el uzatanin huzuru olmaz..

tarafından
Onun yüzünden huzurumuz yok ama dediği şey senin dilin yüzünden bu haldeyiz diyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 154 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 833 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nudem (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 377 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,505 soru

24,386,996 cevap