0 oy
1,336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Kizlar cok kotuyum aglamak istemiyorum ama tuttamiyorum 14 haftalik gebeyim daha once.bitane kaybetim az onceki olayi anlatiyom sabah saat.5de kalktim esimi yedirdim ise gonderdim sonra ekmek yaptik mutfagi yikadim saloni supurdum geberdim resmen ilac saatim gecti terden öldüm ama allah bin belalarını versin kayınbaba kopegi tarladan gelmiş bem yatıyodum onların odadında ben kendi odama gecince laf ediyolrlqr bende onların yanında uzandım neyse oruspu kaynanafa ayakta baktım ses geliyo kayınbaba gelmiş eşek falan diyo beni karalıyolar bende ***** gibi dedim kalkım kayknbaba kopegine cay yapımm viiii bahtım bana diyi srn odu. Kırmadanmı geliyosun boyle uzanmişsn ey gavur sen namuslu olsan bana öyle bakmasın bende dedim ben senin geldigini bile duymadım başladılar konuşamaya artık cok bunaldımm kızlar anam yok yanımda bacım yok cok çaresiz hısediyorum kendimi

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hitap şekillerin  çok yanlış ve itici onlar dan ni farkkin kalmamış şuan....karşılıklı olarak  sayısızlık 
-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından
Eşine söyle biz birlik oturuyoruz ben hamileyken 1  bardak kaldırmadım evde sıkıyosa bisey deselerdi eşim Allah'a şükürler olsun arkamda kimse bi laf yapamaz onlar da demekki eşinden yüz bulmuşlar 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Olayı tek taraflı yorumlamak kul hakkına girer. Kullandığınız kelimeler çok ayıp ayrıca. Hem onların hem senin için diyorum..
0 oy
(10,836 puan) tarafından
Ah ah bacım merhametsiz insanların ağzına bozuk olunca hiç çekilmiyor lar Allah sana sabır versin ama altta kalma dedim ben saygımı da bozma haftada kalma ezdirme kendini eşinle konuş anlat evden ayrılma gibi bir şansınız yok mu en iyi çözüm evden çıkmak
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Canım ayırdın mı evini
0 oy
(803 puan) tarafından
Bian ince ayrılmaya bak bu arada okurken çok güldüm kusura bakma
0 oy
tarafından
En guzel cozum evi ayirmak hersey istedgn gibi yap oh mis valla canim iaterse evde yaparm isimi cnm istemezse kimseyi ilgilendrmez

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 748 göst.
24 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 592 göst.
+2 oy
15 cevap 696 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 899 göst.

411,898 soru

12,399,832 cevap

44,381 kullanıcı

Kategoriler

...