Canım vala ezdırme kendını haklarından gel ben yapıyorum oyle gerekırse esımle kavgads eıdyorum ama yapacak bır sey yok bır kurus yardımı olmamıs babasının bıze hep bız ona para verdık kendı oglunda hıc emegı yok emeklı oldu daha yenı 250 gonder torunun ıcın dedım sıkısıgız hep bız verdık sana dedım kıvırdı bılmem ne kapattım ustune telefonu esıme msj attım dedım sen bana soyledın babamdsn ıste dıye baknne yaptı ama bundan sonra yemın edıyorum sen bırıne bır kurus ver senı bırakıp gıderım dedım okadar kredı borcumuz var sırf asker dıye maası cok dıye sanıyprlar kı herseyımız var sılah altında yasıyornbu adam ve dogudayız kımsenın umrunda degıl dugunde bır ceyrek bıle takmadı babası ustune bızden gızlı takı paraları vardı cebe atmıstı esım baba ver dedı agzımı actırma dugunu tek basıma yaptım dedı bır cıkardı 5 bın tl atmıs cebe ya boyle ınsanların hakkından geleceksın 2 aydır babasını ne ararım ne sorarım kendıde rezıl oldu sımdıde bız3 kurban kesecekmıs o cımrı adamı boyle boyle duzelttım ıste daha da duzeltırım yok oyle oglundan yemeı sureklı ızne gıderdık bır suru sey aldırtırdı eksık dıye mutfaklarına bıngırdım hepsınvar bılerek yapıyordu kı hazır gelmısler herseyı alsınlar hesabı yanı daha nıce sey uzun oldu kusura bakma ama zoruma gıdıyor bosverın ezdırmeyın kendınızi cocuk falan da olsun esın sana ıyıce baglanır artık anne baba bostur vala