Saçlarım dalgalı düz olsaymış düzleştirmekle uğraşmazdım
Kalcalarimin masaallhi var azcik daha kuculseler cokda guzel olck valla bi dogurimm spor yapicm duvarlara vurcam basenlerimi yokolsunlar
Tabikii her halimize binlerce kez sukurler olsun ama canim dedigin gibi arada sirada insan kendi kendine bakip suram soyle olsaydi buram boyle olsaydi diye Vel hasil ben balik etliyim kilo aldimmi kalcalarim hemen cikar gobegimde oyle ve kolay kolay veremiyorum artik aslaa bekar olsaydim verirdim ama evlendikten sonra aldim veremedimm . Yuzum kucuktur benim gozlerim dudaklarim falan amma velakin burnum biraz kemerli benim allah buyuk degill onden bakinca guxel duruyor yandan bakinca hic begenmiyorum hep derim minnak bi burnum olsaydi keske diyince burnu guzel insanlarini gorunce onlara **** olmuyorumda degil hani Fakat yapacak bisey yok rabbim boyle yaratmis ...
Valla burnum millet beni Laz sanar o derce tırsıyorum oğluşum da burnu böyle olur diye
Şöyle bi baktim ki adete bir prenses edasiyla mikemmelimmm hamilelik kilolarimi vermek isterdim
Benim kalçalarm bacaklarım çok güzel ama goguslerim az küçük mesela az büyük olmasını isterdim bir de topak burunum şöyle sivri burunlar güzel oluyor
Saçlarım kıvırcık kabarık düz olsun isterdim düzleştirmekle uğraşmak zor oluyor bebişle
Saclarm kivircik duz olmasini isterdim birde su dogum kilolarından ve catlaklarindan kurtulmak isterdim
1,492,792 soru
24,391,529 cevap
349,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın